Laddar...
Varumärke: POC

POC Ventral Air MIPS NFC Cykelhjälm Matt Black/White

EAN -
Art Nr -
2 799,00 kr
Med fokus på ventilation, viktbesparing och skydd har POC genom att kombinera framgångsfaktorerna i sina tidigare legendariska hjälmar Ventral och Octal utvecklat Ventral Air. Med det moderna utseendet på hjälmen, 4 % smalare än Octal, slipper du Super-Mario looken. Formen med 15 ventilationshål ger optimerad ventilation som med de interna kanalerna snabbt och effektivt leder bort värme vid både hög och låg hastighet, hela 6% svalare än den svala Octal. Helt enkelt perfekt för långa och varma dagar i bergen.

När det kommer till säkerhet är det något som POC alltid satt i första hand, så även i denna hjälm. Med EPS-skum som dämpar de kraftiga stötarna och MIPS som effektivt minskar kraften mot hjärnan vid rotationsvåld är detta en riktigt säker kruka.

Integrerat i denna hjälm finns även ett NFC-chip som lagrar din medicinska profil, som sedan enkelt kan läsas in av räddnings- eller ambulanspersonal. För att kunna sätta glasögonen på hjälmen har Ventral Air försetts med en greppig yta i de främre ventilationshålen.


- NFC medicinskt ID-chip
- Välventilerad
- EPS-skum
- MIPS
- 4% smalare än Octal
- 15 ventilationshål
- Fäste för glasögon
- Vikt: 260 g strl M
- S (51-54), M (55-58), L (59-62)
- Mattsvart