✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

POC DO Half Blade AVIP

Få i lager

2 499 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Do Half Blade är specifikt framtagna för cykling och den stora svepande linsen ser till att ditt synfält är maximalt och varje lins är behandlad för att förhindra imma samt förbättra avstötning mot smuts och vatten. Varje lins är speciellt utformad för att öka konstrasterna för cykling och höjer kontrasterna i de viktiga färgerna.

Do Half Blade förbättrar det lägre synfältet och periferiseendet tack vare den nya designen där man har struntat i den nedre delen av bågen. Detta för att ge dig ännu mer koll på vad som händer runt omkring.

Materialet är grilamid-injecerat, och på svenska innebär det att man får egenskaper som låg vikt och mycket god hållbarhet. Gummidetaljer på insidan av skalmarna och näskuddarna är sk hydrofiliska, och håller sig på plats trots svett och vatten. Näskuddarna är även justerbara och du kan enkelt ställa in dom för perfekt passform. En detalj som vi inte har sett på cykelglasögon tidigare!

- Lätt och hållbar båge
- Stor svepande lins för bästa synfält
- Kontrasthöjande linser
- Alla linser är behandlade för att förhindra imma
- Justerbara näskuddar

POC gav sig nyligen in på kategorin glasögon men har snabbt vunnit cyklisters hjärtan med sitt nytänkande. Det lilla svenska företaget på Nackagatan går in helhjärtat på varje sak dom tar sig för, och glasögon har inte inneburit någon skillnad. Tillsammans med högteknologiska material och en igenkännbar design så ger POC medvetna cyklister att sticka ut med både stil och kvalitet.

Mer information

Mer information