✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

POC DO Blade Cannondale Yellow Glasögon

3-6 dagars leveranstid

Ordinarie pris 2 199 kr

Special Price 1 699 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Teamversion av Do Blade som är den första cykelspecifika glasögonmodellen som POC släppte, men förtjänade sin popularitet omedelbart. Cannondale Pro Cycling använder flitigt glasögonen och nu kan du ha samma färg som proffsen. Den stora svepande linsen ser till att ditt synfält är maximalt och varje lins är behandlad för att förhindra imma samt förbättra avstötning mot smuts och vatten. Varje lins är speciellt utformad för att öka konstrasterna för cykling och höjer kontrasterna i de viktiga färgerna.

Materialet är grilamid-injecerat, och på svenska innebär det att man får egenskaper som låg vikt och mycket god hållbarhet. Gummidetaljer på insidan av skalmarna och näskuddarna är sk hydrofiliska, och håller sig på plats trots svett och vatten. Näskuddarna är även justerbara och du kan enkelt ställa in dom för perfekt passform. En detalj som vi inte har sett på cykelglasögon tidigare!

- Lätt och hållbar båge
- Stor svepande lins för bästa synfält
- Kontrasthöjande linser
- Alla linser är behandlade för att förhindra imma
- Justerbara näskuddar

POC gav sig nyligen in på kategorin glasögon men har snabbt vunnit cyklisters hjärtan med sitt nytänkande. Det lilla svenska företaget på Nackagatan går in helhjärtat på varje sak dom tar sig för, och glasögon har inte inneburit någon skillnad. Tillsammans med högteknologiska material och en igenkännbar design så ger POC medvetna cyklister att sticka ut med både stil och kvalitet.

Mer information

Mer information