08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Pirelli P Zero Velo Cykeldäck Racer

449 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Pirelli har länge varit branchledande inom motorsporten när de kommer till däck. Om du vill åka på samma gummi som världens bästa formel 1 förare är det nu möjligt genom deras nyutvecklade cykeldäck. Dessa italienska däck kännetecknas av en välutvecklad gummiblandning med allround mönster.

Gummiblandning:
Pirelli P Zero Velo gummiblandning är hämtad från deras välkända motorsportsdäck. Gummiblandningen har en annan sammansättning av molekylerna än vad andra typer av däck har. Genom att molekylerna i gummit formar ett sträck istället för en klump minskar det däckets rullmotstånd och känslighet mot överhettning. Denna sammansättning ger också ett slitstarkt däck med bra grepp både på torra och blöta vägar. För att minimera risken för punktering är däcket försätt med ett flexibelt lättvikts aramid fiber.

Allround mönster:
Färgkoden (silver) på detta däck illustrerar precis som på Pirellis formel 1 däck att detta är deras allround däck. Mitten på däcket är förstärkt för att däcket ska vara slitstarkt och klara av många mil på asfalt. Gummit på ytterkanterna kännetecknas av en konstruktion som ska ge bättre grepp och kontroll vid kurvtagning. Mönstret i gummit ser till att vatten snabbare rinner av vid blöta förhållanden.

Pirelli P Zero Velo Cykeldäck för racer passar lika bra i regn som solsken.

- Svart
- Allround
- 25 mm/205g 28mm/230g