08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Pinarello Prince Disk Ramset Svart/röd

Ordinarie pris 36 999 kr

Special Price 25 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Pinarello Prince är verkligen ett namn som väcker minnen hos oss på CykelCity. Prince var flaggskeppet hos Pinarello för 20 år sedan och en av våra absoluta favorit ramar från den tiden. Mario kan fortfarande sitta och drömma sig bort till vunna skyltspurter på CK Valhall-pass och prata varmt om sin Prince.

Egenskaper
Den senaste versionen av Prince är precis som föregångarna en race inspirerad ram som gillar när det går fort. Många av egenskaperna hos Dogma ramen känns väl igen. Aerodynamisk, asymmetrisk, låg vikt och integrerad kabeldragning för att nämna några.

Material
Ramen är tillverkad i ett något enklare kolfiber än toppmodellen Dogma F12. Detta medför en aningen högre vikt men bibehållna de avgörande egenskaperna som styvhet och komfort.

Storlek
Pinarello är sprunget ur ett custom tänk med oändliga möjligheter att förändra storlek och geometri på stålramar. När man istället tillverkar en kolfiberram är det inte lika lätt att göra dessa modifieringar. Pinarello vill ändå försäkra sig om att du kommer sitta perfekt på din nya cykel och har producerat hela 11 olika storlekar där styvhet, komfort och precision är genomtänkt och anpassat in i minsta detalj. Kom in till oss så hjälper vi dig att hitta rätt.


- Pinarello Prince Disk Carbon T700 ramset
- Endast ramset eller custombygge efter dina behov
- Italiensk design
- Asymmetrisk ram
- Röd/Svart
- ITA-gängat vevlager