08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Pinarello Prince Disk Custombyggd Racercykel

54 395 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Pinarello Prince är verkligen ett namn som väcker minnen hos oss på CykelCity. Prince var flaggskeppet hos Pinarello för 20 år sedan och en av våra absoluta favorit ramar från den tiden. Mario kan fortfarande sitta och drömma sig bort till vunna skyltspurter på CK Valhall-pass och prata varmt om sin Prince.

Egenskaper
Den senaste versionen av Prince är precis som föregångarna en race inspirerad ram som gillar när det går fort. Många av egenskaperna hos Dogma ramen känns väl igen. Aerodynamisk, asymmetrisk, låg vikt och integrerad kabeldragning för att nämna några.

Material
Ramen är tillverkad i ett något enklare kolfiber än toppmodellen Dogma F12. Detta medför en aningen högre vikt men bibehållna de avgörande egenskaperna som styvhet och komfort.

Storlek
Pinarello är sprunget ur ett custom tänk med oändliga möjligheter att förändra storlek och geometri på stålramar. När man istället tillverkar en kolfiberram är det inte lika lätt att göra dessa modifieringar. Pinarello vill ändå försäkra sig om att du kommer sitta perfekt på din nya cykel och har producerat hela 11 olika storlekar där styvhet, komfort och precision är genomtänkt och anpassat in i minsta detalj. Kom in till oss så hjälper vi dig att hitta rätt.

Custom
Vi bygger cykeln helt efter dina behov och önskemål. Vill du ha höga eller låga hjul? Elektroniska eller mekaniska växlar? SRAM eller Shimano? Vilken utväxling passar just dig? Om du inte riktigt vet så kan vi rekommendera utifrån dina favoritrundor och dina mål. Vare sig det är Vätternrundan, KOM-hunt eller fikarundor på dina favoritvägar som gäller. Vill du ha en annan lack än ramarna i vårt sortiment? Pinarello erbjuder ett gäng varianter som vi självklart kan ta hem för custombygge av just din drömcykel.


- Pinarello Prince Disk Carbon T700 ramset
- Endast ramset eller custombygge efter dina behov
- Italiensk design
- Asymmetrisk ram
- ITA-gängat vevlagerDenna specifikation är endast ett förslag, vi bygger cykeln efter ditt behov och önskemål. För fler prisförslag klicka i rullgardinen ovan.


Ram: Pinarello Prince Disk Carbon T700
Framgaffel: Pinarello Prince
Växelreglage: Shimano Ultegra
Bromsar: Shimano Ultegra
Framväxel: Shimano Ultegra
Bakväxel: Shimano Ultegra
Kassett: Shimano Ultegra
Kedja: Shimano Ultegra
Vevparti: Shimano Ultegra
Hjul: Deda Zero 2 DB Alu
Däck: Specialized S-Works Turbo
Sadel: Specialized Power Comp
Styrstam: Deda Zero 1
Styre: Deda Zero 1
Sadelstolpe: Pinarello

Cykeln på bilderna har inte denna spec!

 INGÅR VID CYKELKÖP:
BIKEFITBIKEFIT
Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador.
Läs mer >>
SERVICEGARANTILIVSTIDS SERVICEGARANTI
Garanterar att din cykel alltid är i toppskick.
Läs mer >>
AVBETALNINGAVBETALNING
Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>
 *Värdecheck ingår ej vid köp av custombyggda cyklar.