08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Pinarello GAN Disk Ramset BOB Svart

24 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Pinarello Gan har fått sitt namn efter hebreiskans Gan Eden som står för paradiset och Edens lustgård. De menar att Gan medför den ultimata cykelupplevelsen genom dess otroliga åkegenskaper och enastående design.

Pinarello Gan härstammar i rakt nedstigande led från Pinarellos Dogma F8 som med Grand Tour-vinnande koncept står för precision och körkänsla som GAN har ärvt. Den styva Pinarello ONDA gaffeln ger dig en snabb och exakt styrning. Tillsammans med den asymmetriska ramens styvhet och aerodynamiska design får du en ram med känsla och kontroll som är oöverträffad i det här prisläget.

Storlek
Pinarello är sprunget ur ett custom tänk med oändliga möjligheter att förändra storlek och geometri på stålramar. När man istället tillverkar en kolfiberram är det inte lika lätt att göra dessa modifieringar. Pinarello vill ändå försäkra sig om att du kommer sitta perfekt på din nya cykel och har producerat hela 10 olika storlekar där styvhet, komfort och precision är genomtänkt och anpassat in i minsta detalj. Kom in till oss så hjälper vi dig att hitta rätt.

Custom
Vi bygger cykeln helt efter dina behov och önskemål. Vill du ha höga eller låga hjul? Elektroniska eller mekaniska växlar? SRAM eller Shimano? Vilken utväxling passar just dig? Om du inte riktigt vet så kan vi rekommendera utifrån dina favoritrundor och dina mål. Vare sig det är Vätternrundan, KOM-hunt eller fikarundor på dina favoritvägar som gäller. Vill du ha en annan lack än ramarna i vårt sortiment? Pinarello erbjuder ett gäng varianter som vi självklart kan ta hem för custombygge av just din drömcykel.


- Pinarello GAN Disk Carbon T600 ramset
- Grand Tour-vinnande koncept
- Endast ramset eller custombygge efter dina behov
- Italiensk design
- ITA-gängat vevlager
- Asymmetrisk ram
- BOB (Black on Black)