08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Pinarello Dogma F12 Disk Custombyggd Racercykel

95 705 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Pinarello är sedan länge känd för sin byggkvalité och strävan efter perfektion och ständig utveckling. De presenterade deras första kolfiber version av Dogma redan 2010 och har sedan dess aldrig slutat se framåt, utveckla och förfina ramens egenskaper. Pinarello Dogma F12 är den allra senaste och här har de tagit all kunskap från tidigare generationer av Dogma ramar. Det är inget dåligt arv! Vad sägs om 7 vinster på Tour de France de senaste 10 åren?

Aerodynamik
Dogma F12 har ytterligare förbättrad aerodynamik och jämfört med Dogma F10 har man lyckats sänka luftmotståndet motsvarande 8 watt vid 40km/h. Detta ger 1 sekund per kilometer när du cyklar i 40km/h. Ingen dålig tidsvinst om du frågar oss!
Hur har man lyckats? Jo, genom förfinad aerodynamisk form på ram och gaffel samt en ny och förbättrad konstruktion på MOST Talon Ultra styret.

Styvhet
Dogma F12 är hela 10% styvare än föregående modell. Detta resulterar i avsevärt mer kraft från cyklist ner i asfalten och på så vis mer fart framåt.
Ökad styvhet borde innebära högre vikt tänker du? Nej, inte på Dogma F12. Genom att förfina tillverkningsprocessen samt ramens kolfiber lay-up har Pinarello lyckats öka styvheten utan att höja vikten.

Storlek
Pinarello är sprunget ur ett custom tänk med oändliga möjligheter att förändra storlek och geometri på stålramar. När man istället tillverkar en kolfiberram är det inte lika lätt att göra dessa modifieringar. Pinarello vill ändå försäkra sig om att du kommer sitta perfekt på din nya cykel och har producerat hela 13 olika storlekar där styvhet, komfort och precision är genomtänkt och anpassat in i minsta detalj. Kom in till oss så hjälper vi dig att hitta rätt.

Custom
Vi bygger cykeln helt efter dina behov och önskemål. Vill du ha höga eller låga hjul? Elektroniska eller mekaniska växlar? SRAM eller Shimano? Vilken utväxling passar just dig? Om du inte riktigt vet så kan vi rekommendera utifrån dina favoritrundor och dina mål. Vare sig det är Vätternrundan, KOM-hunt eller fikarundor på dina favoritvägar som gäller. Vill du ha en annan lack än ramarna i vårt sortiment? Pinarello erbjuder ett gäng varianter som vi självklart kan ta hem för custombygge av just din drömcykel.


- Pinarello Dogma F12 Disk Carbon T1100 ramset
- Pinarello ONDA F12 gaffel
- Endast ramset eller custombygge efter dina behov
- Italiensk design
- Asymmetrisk ram
- ITA-gängat vevlager
- Invändig kabeldragning
- 13 storlekar
- End of discussion... Again


Denna specifikation är endast ett förslag, vi bygger cykeln efter ditt behov och önskemål. För fler prisförslag klicka i rullgardinen ovan.


Ram: Pinarello Dogma F12 Disk Carbon Torayca T1100 1K Dream Carbon with Nanoalloy Technology
Framgaffel: Fork ONDA F12
Växelreglage: Shimano Ultegra
Bromsar: Shimano Ultegra
Framväxel: Shimano Ultegra
Bakväxel: Shimano Ultegra
Kassett: Shimano Ultegra
Kedja: Shimano Ultegra
Vevparti: Shimano Ultegra
Hjul: Deda Zero 2 DB Alu
Däck: Specialized S-Works Turbo
Sadel: Specialized Power Comp
Styrstam: Deda Zero 1
Styre: Deda Zero 1
Sadelstolpe:Pinarello

Cykeln på bilderna har inte denna spec!

 INGÅR VID CYKELKÖP:
BIKEFITBIKEFIT
Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador.
Läs mer >>
SERVICEGARANTILIVSTIDS SERVICEGARANTI
Garanterar att din cykel alltid är i toppskick.
Läs mer >>
AVBETALNINGAVBETALNING
Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>
 *Värdecheck ingår ej vid köp av custombyggda cyklar.Inte köpbar i vår webshop. Klicka här

Denna produkt är inte köpbar online. Vissa produkter säljer vi endast i vår fysiska butik på Folkungagatan 126. Om du har några frågor, hör av dig till oss så hjälper vi dig.