✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Park Tool IB-11C Multiverktyg

Få i lager

Ordinarie pris 329 kr

Special Price 230 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Superlätt och slimmat multiverktyg i absolut högsta kvalitet från Park Tool. Sex verktyg smidda av härdat chrome vanadium stål och Park Tools unika I-Beam handtag. Märks knappt i bakfickan på cykeltröjan.

- Insex 3-4-5-6-8 mm
- Skruvmejsel
- 66 g

Ett multiverktyg kan vara räddaren i nöden. Står du ute längs vägen långt hemifrån och sadelstolpen har sjunkit ned, styret lossnat eller en broms behöver justeras och det utan multiverktyg, ja då är det plötsligt långt hem. Multiverktyg finns i en massa olika varianter. Alltifrån små och lätta med få verktyg till lite större som klarar av att laga en kedja. Vi har alla möjliga kombinationer för dig. Är du osäker på vilket du behöver så hör av dig till oss!

Park Tool är kanske världens mest välkända cykelverktygstillverkare. Både proffs- och hemmamekaniker uppskattar dessa kvalitetsverktyg! Startat 1963 i St Paul utmed Mississippifloden av Howard Hawkins och svenskättlingen Art Engstrom, ett företag som aldrig vilar på gamla framgångar utan hela tiden kommer ut med nya och förbättrade produkter.
Investera i ordentliga verktyg med hög precision, så sliter du mindre på cykeln och slipper dyra misstag.

Mer information

Mer information