Laddar...
Varumärke: OPEN

Open WI.DE. SRAM Force/Eagle AXS ENVE 700c Gravelcykel

EAN -
Art Nr -
Reapris 65 999,00 kr Ordinarie pris 78 499,00 kr
Komplett OPEN WI.DE med SRAM Force eTap AXS drivlina, Eagle XX1 AXS bakväxel , 10-50T kassett, ENVE styre, styrstam, sadelstolpe och ENVE AG25-hjul till kanonpris!

OBS! Erbjudandet gäller så långt lagret räcker, leveranstid 4-10 dagar, finns i flera storlekar.

OPEN WI.DE.
Är du ute efter en lyxig äventyrsraket eller vill du ha en riktigt mångsidig cykel som klarar av det allra mesta? Då är Open WI.DE ett riktigt bra val. Med 28mm breda däck sitter du med i de flesta snabbgrupper på Vätternrundan och dagen därpå byter du däck och kör stökig stig med ett härligt flow. Gravelsegmentet står i grunden för otroligt mångsidiga cyklar som täcker ett brett sortiment. Exempelvis, byt däck och upptäck helt nya egenskaper. Med Open WI.DE. kan du vara bland de snabbaste på både Vättern och Cykelvasan samt korsa en kontinent däremellan.

Open WI.DE. ger plats för monsterdäck upp till 2.4 tum med 650b alternativt 46mm med 700c. Allt för att kunna svälja den tuffaste terrängen och ta dina äventyr en nivå längre. Open WI.DE. har ett 15mm högre styrrör än U.P. och U.P.P.E.R. för att ge dig mer komfort på de längre turerna. WI.DE. är endast kompatibel med singelklinga i fram för att kunna utnyttja däckbredden till max. Självklart behåller WI.DE.-ramen samma lätta och styva egenskaper som U.P.

Den U-formade Open-gaffeln är lätt, styv och konstruerad för att användas med flatmount-bromsar utan adapter. En genialisk detalj som inte bara gör cykeln lättare men också snyggare vilket självklart spelar roll. Ramens smala sadelstag är noga konstruerade för att dämpa vibrationer och samtidigt leverera hög vridstyvhet i sidled. Tillsammans med rätt däckbredd och däcktryck anpassat för diverse underlag står Open för en cykelupplevelse i en klass försig. Därför har vi försett en Demo-flotta med Open i vår butik så du kan förstå vad vi pratar om. Varför inte låna en och testa på ditt favoritsegment i skogen? läs mer här >> 


OM OPEN
När Open dök upp på marknaden så var det genom att lansera en av de absolut lättaste MTB-ramarna. Nu revolutionerar de cykelmarknaden med sina gravelmaskiner. Bakom märket står bland annat Gerard Vroomen som var med och startade Cervélo. Vi på CykelCity har alltid haft en förkärlek för Open. Ett mindre cykelmärke som vill förbli små men med stora hjärtan. Andy och Gerard, männen bakom Open, har helt enkelt designat ramen som de själva vill cykla på och lyckats ruskigt bra. En klockren gravelram som används dagligen av 90% i vår personal.


Ram: OPEN WI.DE. (WInding DEtours)
Framgaffel: Open U-turn kolfiber
Växelreglage: SRAM Force eTap AXS
Vevparti: SRAM Force 1 D1 DUB 40t
Bakväxel: SRAM Eagle XX1 AXS
Framväxel: Ingen
Bromsar: SRAM Force eTap AXS, Rotors 160mm
Kassett: SRAM CS 1275 Eagle 10-50t
Kedja: SRAM EAGLE-NX
Hjul: ENVE AG25 700c
Däck: Schwalbe G-ONE allround 700x45mm
Styre: ENVE SES AR Road, 40 (S)/42 (M)/44cm (L&XL)
Styrstam: ENVE Road, 80 (S)/90 (M)/100 (L)/110 (XL)mm
Sadel: Fizik Antares R7
Sadelstolpe: ENVE 0-offset, 27,2, 300mm
Styrlinda: Fizik Tempo Microtex
Färg: Grå
Vikt: Ram 1040g (i storlek medium) Gaffel 390g
Storlekar: S, M, L, XL

Cykeln på bilden kan skilja från denna spec!


 INGÅR VID CYKELKÖP:
BIKEFIT BIKEFIT
Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador.
Läs mer >>
SERVICEGARANTI LIVSTIDS SERVICEGARANTI
Garanterar att din cykel alltid är i toppskick.
Läs mer >>
AVBETALNING AVBETALNING
Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>
 *Detta erbjudande går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter.
Värdecheck ingår ej vid köp av cykel till rea-, kampanj- eller specialpris.