08-643 73 55      INFO@CYKELCITY.SE  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Open MIN.D Ram Racer

37 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Open regerar grusvägarna med deras ledande modeller U.P., U.P.P.E.R. och WI.DE. Med deras senaste tillskott MIN.D. (MINimal Design) tar sig märket plats på landsvägen med ett ordentligt avtryck. Återigen har Gerard Wroomen och Andy Kessler skapat ett klockrent mästerverk som de själva stolt skulle ta sig fram på.

Allt började med att hitta den perfekta balansen mellan nya innovationer och oslagbar komfort men samtidigt behålla den där klassiska stilrena looken. Med MIN.D. hittar du enkelhet genom minimal design men med stor funktion.

Utrymme för 32 mm däck
Ett bredare däck ser bara möjligheter. Det är testat, bevisat och bör upplevas! Den större luftkammaren låter dig cykla med ett lägre däcktryck som i sin tur absorberar ojämnheter och erbjuder utmärkt komfort. Behåller också din kontakt med väglaget och därigenom ditt momentum. Ett bredare däck har även en större kontaktyta och ger därmed betydligt mycket bättre grepp i bland annat kurvor. På din Open MIN.D. kan du montera 32 mm breda däck. Enjoy!

Komfort
Ett smalare sadelrör är betydligt mycket bekvämare än ett bredare. Dock kan sadelröret inte vara alltför smalt på grund av sadelstolpens minimum-diameter som uppenbarligen behöver få plats inuti. Det har Open löst genom ett kontinuerligt sadelrör som fortsätter nästintill hela vägen till sadeln och på så vis erbjuder ostört flex för oslagbar komfort. Väl på toppen monteras sadeln på en 0-15 mm justerbar sadelklämma. (Om du mot all förmodan vill sälja vidare din MIN.D. så kan en sadelklämma på 15-35 mm justeringsmöjlighet köpas till.) De eleganta sadelstagen erbjuder inte bara en klassisk look utan medför också en enastående komfort.

R-Turn gaffel
Open står stadigt för bromsskivor i 160 mm alla dagar i veckan för optimal säkerhet och kontroll. Därför elimineras onödiga adaptrar och infästningarna i ramen sitter rätt från början. Det leder till en lättare, styvare och smidigare gaffel som har utsetts till den absolut lättaste skivbromsgaffeln på marknaden.

CUSTOM
Vi bygger cykeln helt efter dina behov och önskemål. Elektroniska eller mekaniska växlar? En eller två klingor? Vilken utväxling passar just dig? Om du inte riktigt vet så kan vi rekommendera utifrån dina favoritrundor och dina mål. Vare sig det är Vätternrundan, KOM-hunt eller intervaller med klubbkompisarna som gäller. Vill du ta steget längre och göra din Open ännu mer unik så finns alla Openramar att välja som RTP (Ready to paint).

RTP (Ready-to-paint)
Med en Open U.P. RTP (Ready-to-paint) ram kan du själv välja utseendet på din cykel. Det är bara dina idéer som sätter begränsningarna för mönster och färg.
Vi kan erbjuda customlackering läs mer här >> 

OM OPEN
När Open dök upp på marknaden så var det genom att lansera en av de absolut lättaste MTB-ramarna. Nu revolutionerar de cykelmarknaden med sina gravelmaskiner. Bakom märket står bland annat Gerard Vroomen som var med och startade Cervélo. Vi på CykelCity har alltid haft en förkärlek för Open. Ett mindre cykelmärke som vill förbli små men med stora hjärtan. Andy och Gerard, männen bakom Open, har helt enkelt designat ramen som de själva vill cykla på och lyckats ruskigt bra. En klockren gravelram som används dagligen av 90% i vår personal.

HÖR AV DIG TILL OSS
Vi hjälper dig hitta rätt specifikation och pris för just din drömcykel. För en offert eller andra frågor kom in till butiken, slå en signal på 08-6437355 eller mejla oss på info@cykelcity.se

Ram: OPEN MIN.D.
Framgaffel: Open R-Turn kolfiber
Ramvikt: 870g
Färg: Midnight blue eller RTP (olackad)