08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Open MIN.D Dura-Ace Di2 Custombyggd Racercykel

3-6 dagars leveranstid

80 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Open regerar grusvägarna med deras ledande modeller U.P., U.P.P.E.R. och WI.DE. Med deras senaste tillskott MIN.D. (MINimal Design) tar sig märket plats på landsvägen med ett ordentligt avtryck. Återigen har Gerard Wroomen och Andy Kessler skapat ett klockrent mästerverk som de själva stolt skulle ta sig fram på.

Allt började med att hitta den perfekta balansen mellan nya innovationer och oslagbar komfort men samtidigt behålla den där klassiska stilrena looken. Med MIN.D. hittar du enkelhet genom minimal design men med stor funktion.

Utrymme för 32 mm däck
Ett bredare däck ser bara möjligheter. Det är testat, bevisat och bör upplevas! Den större luftkammaren låter dig cykla med ett lägre däcktryck som i sin tur absorberar ojämnheter och erbjuder utmärkt komfort. Behåller också din kontakt med väglaget och därigenom ditt momentum. Ett bredare däck har även en större kontaktyta och ger därmed betydligt mycket bättre grepp i bland annat kurvor. På din Open MIN.D. kan du montera 32 mm breda däck. Enjoy!

Komfort
Ett smalare sadelrör är betydligt mycket bekvämare än ett bredare. Dock kan sadelröret inte vara alltför smalt på grund av sadelstolpens minimum-diameter som uppenbarligen behöver få plats inuti. Det har Open löst genom ett kontinuerligt sadelrör som fortsätter nästintill hela vägen till sadeln och på så vis erbjuder ostört flex för oslagbar komfort. Väl på toppen monteras sadeln på en 0-15 mm justerbar sadelklämma. (Om du mot all förmodan vill sälja vidare din MIN.D. så kan en sadelklämma på 15-35 mm justeringsmöjlighet köpas till.) De eleganta sadelstagen erbjuder inte bara en klassisk look utan medför också en enastående komfort.

R-Turn gaffel
Open står stadigt för bromsskivor i 160 mm alla dagar i veckan för optimal säkerhet och kontroll. Därför elimineras onödiga adaptrar och infästningarna i ramen sitter rätt från början. Det leder till en lättare, styvare och smidigare gaffel som har utsetts till den absolut lättaste skivbromsgaffeln på marknaden.

Custom
Vi bygger cykeln helt efter dina behov och önskemål. Elektroniska eller mekaniska växlar? En eller två klingor? Vilken utväxling passar just dig? Om du inte riktigt vet så kan vi rekommendera utifrån dina favoritrundor och dina mål. Vare sig det är Vätternrundan, KOM-hunt eller intervaller med klubbkompisarna som gäller. Vill du ta steget längre och göra din Open ännu mer unik så finns alla Openramar att välja som RTP (Ready to paint). Prata med oss, så hjälper vi dig hitta rätt Open-specifikation för just din drömcykel.

RTP (Ready-to-paint)
Med en Open U.P. RTP (Ready-to-paint) ram kan du själv välja utseendet på din cykel. Det är bara dina idéer som sätter begränsningarna för mönster och färg.
Vi kan erbjuda customlackering läs mer här >> 


Ramvikt: 870g
Färg: Midnight blue eller RTP (olackad)Denna specifikation är endast ett förslag, vi bygger cykeln efter ditt behov och önskemål. Hör av dig till oss så hjälper vi dig hitta rätt specifikation för just din drömcykel.


Ram: OPEN MIN.D. Carbon
Framgaffel: Open R-Turn Carbon
Växelreglage: Shimano Dura-Ace Di2
Bromsar: Shimano Dure-Ace
Framväxel: Shimano Dure-Ace Di2
Bakväxel: Shimano Dure-Ace Di2
Kassett: Shimano Dure-Ace
Kedja: Shimano Dure-Ace
Vevparti: Shimano Dure-Ace
Hjul: DT Swiss 1800 spline 23
Däck: Specialized S-Works Turbo
Sadel: Specialized Power Comp
Styrstam: Deda Zero100
Styre: Deda Zero100
Sadelstolpe: Integrated mast 25mm BB to saddle

Cykeln på bilderna har inte denna spec!


 INGÅR VID CYKELKÖP:
BIKEFITBIKEFIT
Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador.
Läs mer >>
SERVICEGARANTILIVSTIDS SERVICEGARANTI
Garanterar att din cykel alltid är i toppskick.
Läs mer >>
AVBETALNINGAVBETALNING
Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>
 *Värdecheck ingår ej vid köp av custombyggda cyklar.


Inte köpbar i vår webshop. Klicka här

Denna produkt är inte köpbar online. Vissa produkter säljer vi endast i vår fysiska butik på Folkungagatan 126. Om du har några frågor, hör av dig till oss så hjälper vi dig.

Mer information

Mer information

Inte köpbar i vår webshop. Klicka här

Denna produkt är inte köpbar online. Vissa produkter säljer vi endast i vår fysiska butik på Folkungagatan 126. Om du har några frågor, hör av dig till oss så hjälper vi dig.