08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Oakley Radar Ev Path Uranium Prizm Road

Få i lager

1 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Radar EV är utvecklingen av Radar och Radarlock. EV står för Extended View, och denna nya modell har en lins som är speciellt utformad för att maximera det övre synfältet.

Oakleys egna O Matter och Unobtanium är materialvalen för båge och gummerade detaljer. Unobtanium är ett riktigt imponerande material som klarar av att bibehålla sin greppiga yta trots att den blir blöt av svett eller vatten. Det ser till att dina glasögon sitter på plats oavsett situation!

Utöver den nya utformningen följer Radar EV samma arv som resten av Radar-linjen när det kommer till design och prestanda. Det här är en ikonisk modell som har blivit ännu bättre. Ledorden för Radar EV är maximalt synfält och optimal ventilation. Snabbare, lättare och snyggare än såhär blir det inte.

Oakley Radar EV finns med flera typer av linser, bland annat polariserade linser som reducerar reflektioner och linser med den nya patenterade PRIZM-teknologin som förhöjer konstrasterna avsevärt!

- PRIZM Road kontrasthöjande lins
- Utökat synfält för bättre sikt
- Finns i olika färger och linser
- Maximal ventilation

Oakley grundades 1975 av Jim Jannard. Och sedan dess har man förtjänat ryktet som sportvärldens i särklass mest innovativa företag. Drygt 40 år sedan man startade har Oakley skrapat ihop 600 patent och har med sina sportglasögon hjälpt cyklister och triathleter till framgångar på alla nivåer. Hemligheten till den imponerande framgången är otroligt hög kvalitet på bågar och linser och förmågan och viljan att alltid ligga i framkant på utvecklingen. Oakley utstrålar medvetenhet, och vi är stolta att kunna erbjuda ett så brett sortiment av världens bästa sportglasögon.

Mer information

Mer information