08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Oakley Radar EV Path Polished Black Prizm Low Light Glasögon

Få i lager

1 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Radar EV är utvecklingen av Radar och Radarlock. EV står för Extended View, och denna nya modell har en lins som är speciellt utformad för att maximera det övre synfältet.
Oakleys egna O Matter och Unobtanium är materialvalen för båge och gummerade detaljer. Unobtanium är ett riktigt imponerande material som klarar av att bibehålla sin greppiga yta trots att den blir blöt av svett eller vatten. Det ser till att dina glasögon sitter på plats oavsett situation!

Utöver den nya utformningen följer Radar EV samma arv som resten av Radar-linjen när det kommer till design och prestanda. Det här är en ikonisk modell som har blivit ännu bättre. Ledorden för Radar EV är maximalt synfält och optimal ventilation.

Prizm-linsen ger ökad kontrast och skärpa för att framhäva detaljer som bland annat rötter eller ojämnheter i asfalten. Prizm Low Light-linsen släpper in 75% av ljusintaget för att du ska kunna se även i de mörkaste förhållandena. Det lilla ljus som existerar framhävs och förstärks tack vare linsens teknologi. Den rosa tinten bibehåller föremåls sanna toner för att undvika förvirring som äldre klara linser med brunt, orange eller gult inslag ofta resulterar i. Utöver att linsen är kontrasthöjande så är den extra motståndskraftig mot repor och slag. Plutonite-materialet i linsen skyddar dina ögon mot solens skadliga UV-strålning.


- Båge: Radar EV Path
- Färg: Polished Black
- Lins: Prizm Low Light
- Ljusinsläpp: 75%

Mer information

Mer information