08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Oakley Radar EV Path Mattblack Prizm Trail Torch Glasögon

Få i lager

1 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Radar EV är utvecklingen av Radar och Radarlock. EV står för Extended View, och denna nya modell har en lins som är speciellt utformad för att maximera det övre synfältet.
Oakleys egna O Matter och Unobtanium är materialvalen för båge och gummerade detaljer. Unobtanium är ett riktigt imponerande material som klarar av att bibehålla sin greppiga yta trots att den blir blöt av svett eller vatten. Det ser till att dina glasögon sitter på plats oavsett situation.

Utöver den nya utformningen följer Radar EV samma arv som resten av Radar-linjen när det kommer till design och prestanda. Det här är en ikonisk modell som har blivit ännu bättre. Ledorden för Radar EV är maximalt synfält och optimal ventilation. Snabbare, lättare och snyggare än såhär blir det inte.

Prizm-linsen ger ökad kontrast och skärpa tack vare att den framhäver de färger som är förekommande i skogen. Prizm Trail Torch-linsen släpper in 35% ljus och fungerar alldeles utmärkt i dagsljus samt vid något mörkare tillfällen. Utöver att linsen är kontrasthöjande så är den extra motståndskraftig mot repor och slag. Plutonite materialet i linsen skyddar dina ögon mot solens skadliga UV-strålning. Medföljer två olika längder på skalmarna för optimal passform.


- Båge: Radar EV Path
- Färg: Matt black
- Lins: Prizm Trail Torch
- Ljusinsläpp: 35%

Mer information

Mer information