✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Oakley M2 Frame XL Polished Black Prizm Road

3-6 dagars leveranstid

1 499 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

M Frame är förmodligen den bågen som har gjort störst avtryck på den sportglasögon i modern tid. Och det var M Frame som fick cyklister att börja sätta glasögonen upp och ned på huvudet när dom stod på prispallen för att logotypen på de då böjda skalmarna skulle synas.

Nu heter modellen M2 XL, och är som namnet låter både en uppdaterad och förstorad variant som ger dig en snygg, strömlinjeformad och minimalistisk båge gjord i Oakleys egna material O Matter som är näst intill oförstörbart och samtidigt en hel del flexibelt!

M2 XL har en lins som är större än den vanliga M2, allt för att ge atleten maximalt skydd mot vind och ett betydligt större synfält. Detta märks speciellt när du cyklar i bocken ser till att bågen inte skymmer din sikt.

Oakley M2 XL finns med flera typer av linser, bland annat polariserade linser som reducerar reflektioner och linser med den nya patenterade PRIZM-teknologin som förhöjer konstrasterna avsevärt!

- PRIZM kontrasthöjande lins
- Extra stor lins
- Utökat synfält för bättre sikt
- Finns i olika färger och linser

Oakley grundades 1975 av Jim Jannard. Och sedan dess har man förtjänat ryktet som sportvärldens i särklass mest innovativa företag. Drygt 40 år sedan man startade har Oakley skrapat ihop 600 patent och har med sina sportglasögon hjälpt cyklister och triathleter till framgångar på alla nivåer. Hemligheten till den imponerande framgången är otroligt hög kvalitet på bågar och linser och förmågan och viljan att alltid ligga i framkant på utvecklingen. Oakley utstrålar medvetenhet, och vi är stolta att kunna erbjuda ett så brett sortiment av världens bästa sportglasögon.

Mer information

Mer information