08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Oakley Jawbreaker Polished White Prizm Road

Få i lager

2 299 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Oakley Jawbreaker är det senaste tillskottet i sortimentet för cykelglasögon och debuterades av Mark Cavendish under starten på Tour de France 2014 i Yorkshire. Den massiva formen blev omedelbart populär och fler och fler inser fördelen med stora linser som varken skymmer synfältet eller släpper in fartvind.

Och som vanligt när det kommer till Oakley, kan man lita på att designen är felfri, HDO (High Definition Optics) linserna är 100% skyddade mot skadliga UV-ljus och är också helt fria från brytningsfel vilket ger en kristallklar vy. Bågen i O Matter har både flexibilitet och extrem hållbarhet och skalmarna och näsan är greppigt trots svett och väta och ser till att glasögonen sitter där dom ska i alla väder och situationer.

Med Oakley Jawbreaker introducerade man också ett helt nytt och unikt sätt att byta lins och det görs nu blixtsnabbt och enkelt med SwitchLock teknologin. Oakley Jawbreaker finns med flera typer av linser, bland annat polariserade linser som reducerar reflektioner och linser med den nya patenterade PRIZM-teknologin som förhöjer konstrasterna avsevärt!

Denna modell kommer med en PRIZM-lins som är anpassad specifikt för landsvägscykling och höjer kontraster samt hjälper dig att se det som är viktigt när man cyklar på vägen.

- PRIZM kontrasthöjande lins
- Snabba linsbyten med SwitchLock
- Utökat synfält för bättre sikt
- Finns i olika färger och linser

Oakley grundades 1975 av Jim Jannard. Och sedan dess har man förtjänat ryktet som sportvärldens i särklass mest innovativa företag. Drygt 40 år sedan man startade har Oakley skrapat ihop 600 patent och har med sina sportglasögon hjälpt cyklister och triathleter till framgångar på alla nivåer. Hemligheten till den imponerande framgången är otroligt hög kvalitet på bågar och linser och förmågan och viljan att alltid ligga i framkant på utvecklingen. Oakley utstrålar medvetenhet, och vi är stolta att kunna erbjuda ett så brett sortiment av världens bästa sportglasögon.

Mer information

Mer information