Laddar...
Varumärke: CRANKBROTHERS

Crankbrothers Eggbeater 1 MTB Pedaler

EAN 641300147912
Art Nr CB14791
Stock status
I lager
659,00 kr
Crankbrothers breda pedalsortiment erbjuder klockrena färger och former för all typ av cykling i varierande terräng. Eggbeater är pedalen för dig som jagar gram, funktion och stil. Pedalen består av Crankbrothers stående koncept 4-sided entry som garanterar smidig klick-in i alla lägen. Känn dig trygg i de lerigaste förhållandena med den geniala konstruktionen och låt all fokus stanna på stigen framför dig.


- Eggbeater
- Lättvikt
- 4-sided entry
- 290 gram paret
- För MTB, gravel och cyclocrossTIPS:

PEDALMONTERING
Kom ihåg att alltid fetta in pedalgängorna med fett innan de monteras på vevarmen. Eftersom pedalaxeln är av stål och vevarmen av aluminium blir det näst intill omöjligt att få av pedalerna efter några år om man glömt fettet. Om pedalaxeln är av titan så använd med fördel kopparpasta istället. Kom ihåg att vänster pedal är gängad moturs och höger pedal är gängad medurs.

PEDALKLOSSENS PLACERING
Klossens placering under foten är viktig för hur du kommer att prestera på cykeln. Ergonomi och kraftöverföring på verkas av dess position. Därför är det viktigt med en bra grundinställning av klossen. Detta hjälper vi till med och dessutom ger vi tips om hur du kan finjustera klossens position. Sedan är det bara ut och cykla och göra finjusteringar vid behov. Kom in i butiken eller slå en signal om du har frågor.