08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Maurten Mix Box Training Kit Gel och Sportdryck

Få i lager

660 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Maurtens Mix Box innehåller allt för att du ska kunna ta din träning till nästa nivå och hjälpa dig att prestera under hela passet. Boxen innehåller en blandning mellan Drink Mix 320, 160, Gel 100 och Gel 100 Caf (koffein).

En väl uttänkt strategi för intag av kolhydrater under träning kommer hjälpa till att hålla din kropp så fräsch som möjligt under en längre tid vilket i sin tur kommer leda till att du kan träna hårdare och bli bättre. Intag av koffein kommer också att hjälpa dig att prestera på topp och minskar den upplevda smärtan. En lagom dos koffein ca 1 timme innan du ska träna kommer hjälpa kroppen att vakna.

Maurten har satsat hårt på att ta fram ett kosttillskott där du kan få i dig så mycket kolhydrater som möjligt. Genom att använda sig av fruktos och glukos (förhållande 0.8:1) kan kroppen med Maurtens gel tillgodogöra 100 gram kolhydrater varje timme.
När drinkmixen blandas med vatten får du en flytande kolhydratdryck som innehåller en hög koncentration av maltodextrin och fruktos. Sportdrycken omvandlas omedelbart till hydrogel i och med surheten i magen. Hydrogelen möjliggör en smidig transport av drycken genom magen till tarmen där vattnet, saltet och kolhydraterna absorberas.


Användning:
För att använda drinkmixen 320 eller 160 blanda innehållet i varje påse med 500 ml vatten och skaka väl tills det är löst. Var noggrann, funktionen beror på detta förhållande. Konsumera sportdrycken strax före, under och eller direkt efter en aktivitet.


Boxen innehåller:
- 6 x Gel 100
- 6 x Gel 100 Caf 100
- 6 x Drink Mix 160
- 3 x Drink Mix 320
- 1 x 500ml flaska


Mer information

Mer information