08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Shimano SH-MW7 Cykelskor MTB Vinterskor

Ordinarie pris 2 299 kr

Special Price 1 799 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Rejäl vintersko från Shimano. Neoprenmudd runt vristen och ett lager Gore Tex skyddar foten mot väta. Yttersulan i gummi är grovmönstrad och mellansulan är förstärkt med polyamid. Reflexdetaljer runt om för ökad synlighet och en innersula i fleece bidrar till att fötterna håller sig varma även på längre vinterpass. Extra rymlig för att du ska få plats med tjockare strumpor. Shimano SH-MW7 är den perfekta skon för svenska vintercyklister. Det bästa tips vi kan ge till alla som cyklar hela vintern är att inte frysa, det gör ont och är obehagligt, cykla ska vara kul! Med rätt skor på fötterna är det möjligt att vinterträna utan att frysa.

Shimano har tillverkat sålt cykelskor i över 25 år. Tillverkaren var också först att utveckla ett pedal och skosystem som gick att gå i. Kvalitetsskor med bra passform och ett stort distributionsnät av reservdelar om olyckan skulle vara framme och ett spänne behöver bytas ut. Många modeller finns dessutom i en bredare version, dina fötter kommer att tacka dig.


Storleksguide
- Placera ett tomt A4 papper med kortsidan mot en vägg.
- Ställ foten på pappret med hälen mot väggen.
- Ta fram en penna och dra ett rakt streck med linjal på pappret framför den längsta tån på bägge fötter.
- Mät avståndet med en linjal eller måttband från papperskanten där hälen var placerad till strecket vid den längsta tån.
- Addera 8-10 mm till det uppmätta avståndet på din fot.
- Med hjälp av måttabellen nedan kan du sedan se vilken storlek som passar dig.

 


Shimano Storleksguide