08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Cannondale Topstone Disc SE 105 Gravel Cykel 2019

18 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Topstone, döpt efter en av de mest populära stigarna Topstone vid Cannondales högkvarter i Bethel, Connecticut, USA, är utvecklad med egenskaper hämtade från den populära serien Synapse. Detta gör den till en mycket mångsidig cykel perfekt för touring, pendling eller en allsidig landsvägsracer.

Cannondale har under många år varit världsledande vad gäller aluminiumramar. I Topstone ramen har företaget arbetat med sitt lätta och styva C2 aluminium som ger en följsam och rapp ram. Gaffeln är tillverkad i kolfiber och tillsammans med den genomgående axeln ger detta en ökad komfort och en mer distinkt styrning. Topstone har också en flackare vinkel på gaffeln vilket gör den stabil vid högre hastigheter samtidigt som den är smidig vid stökigare underlag.

För att ta sig an riktiga äventyr och köra off-road klarar Topstone däck upp till 42mm bredd. Med bredare däck får du en stabilare cykel vid högre hastigheter på grusvägar. Andra kännetecken som gör denna mångsidiga cykel redo för långa äventyr är möjligheten till att montera väska på överröret, flaskställ på underröret på tre olika positioner, pakethållare bak samt pizza rack fram. Är det säsong för stänkskärmar är Topstone även förberedd för detta.

Shimanos 105-grupp 7000 med broms- och växlingskomponenter ger bromsverkan som nyper oavsett förhållanden och växlingar som är rappa och distinkta. Egenskaper som design och känsla hämtade från toppgrupperna Ultegra och Dura-Ace gör Shimano 105 till en mycket prisvärd grupp. Hjulen kommer från WTB och har en bredare fälg optimerad för att köra slanglöst.

Ram: Topstone, SmartForm C2 Alloy, 142x12 thru-axle, flat mount rear brake, internal cable routing
Framgaffel: Topstone Disc, Full Carbon, 55mm offset, flat mount, 12x100 thru axle
Växelreglage: Shimano 105, 2x11
Bromsar: Shimano 105 7070 hydro disc, 160/160mm RT56 rotors
Framväxel: Shimano 105
Bakväxel: Shimano 105 7000 GS
Kassett: Shimano 105, 11-34, 11-speed
Kedja: KMC X11EL, 11-speed
Vevparti: FSA Omega ME Alloy, 46/30
Vevlager: FSA MegaExo
Hjul: WTB ST i23 Light TCS, tubeless ready
Däck: WTB Nano TCS, 700 x 40c, tubeless ready
Sadel: Fabric Scoop Radius Sport, steel rails
Styrstam: C3, alu
Styre: C3 kompakt
Sadelstolpe: Cannondale C3
Vill du köpa cykel från vår webshop? Klicka här

Självklart kan du köpa en cykel av oss oavsett var i Sverige du bor, vi skickar över hela landet. Däremot säljer vi inte cyklar direkt i vår webbshop. Vi tycker att ett cykelköp är så pass viktigt att vi vill prata med dig och veta mer om dina önskemål och hur du har kommer att använda cykeln. Är storleken rätt? Passar komponenterna dig? Vill du köpa en cykel av oss men inte bor i närheten av en av våra butiker: ring eller maila oss så hjälper vi dig med att hitta rätt cykel!
Ingår vid cykelköp:
BIKEFIT
BIKEFIT

Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador. 
Läs mer >>

SERVICEGARANTI
LIVSTIDS SERVICEGARANTI

Garanterar att din cykel alltid är i toppskick. 
Läs mer >>

VÄRDECHECK
VÄRDECHECK

För varje 10 000kr du köper cykel för får du 500kr att köpa kläder eller skor för. 
Läs mer >>

AVBETALNING
AVBETALNING

Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>