08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Cannondale Synapse Ultegra Racercykel 2020 Svart

Ordinarie pris 34 499 kr

Special Price 29 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Cannondale Synapse Carbon är cykeln för dig som vill ha raceprestanda men samtidigt en bekväm cykel som gör att du kan spendera långa dagar i sadeln. Ska man vara krass så är vägarna allt annat än jämna och då är en Cannondale Synapse den perfekta följeslagaren. Denna modell ger dig komfort och rapphet i ett. Perfekt för full gas både på asfalt och grus.

Cannondale uppnår den perfekta balansen mellan race och komfort genom tre steg. Det första är att man har tittat noga på kolfiber layupen och placerat lagren med kolfiber så att de effektivt filtrerar bort små vibrationer från vägbanan. Nummer två är att baktriangel och framgaffel jobbar tillsammans för att svälja små och medelstora ojämnheter. Det har man fått till genom att använda rätt form på rören med rätt layup och sort av kolfiber. Nummer tre handlar om sadelstolpe och sadelrör. Genom en tunnare design av sadelstolpen och ett sadelrör, med lite plattare form, får man en enhet som effektivt sväljer medelstora och stora ojämnheter.

Med Shimanos mycket kompetenta Ultegra R8000 växelgrupp och hydrauliska bromsar har du hela tiden full kontroll och en grym känsla på cykeln. Möjligheten till montering av heltäckande skärmar förhindrar stänk på dig och de andra i klungan. Levereras med kompaktklingor (50/34) så du klarar även de tuffaste backarna. Hjul från Fulcrum med 30mm däck och en ram med riktigt fin geometri ger dig en bekväm och rapp cykel som kan ta dig hur långt som helst.


Ram: BallisTec Carbon, Di2 ready, SAVE, BB30a, flat mount, 12mm thru axle, internal cable routing, removable fender bridge
Framgaffel: BallisTec Carbon, SAVE, integrated crown race, 12x100mm thru-axle, internal routing
Växelreglage: Shimano Ultegra hydro disc, 2x11
Bromsar: Shimano Ultegra hydro disc, 160/160mm RT30 rotors
Framväxel: Shimano Ultegra, braze-on
Bakväxel: Shimano Ultegra GS
Kassett: Shimano 105, 11-34, 11-speed
Kedja: Shimano HG601, 11-speed
Vevparti: Cannondale 1, BB30a, FSA rings, 50/34t
Vevlager: Cannondale Alloy PressFit30
Hjul: Fulcrum Racing 600 DB, Alloy clincher, 26mm deep
Däck: Vittoria Rubino Pro Bright Black, 700x30c
Sadel: Fabric Scoop Shallow Sport, steel rails
Styrstam: Cannondale 3, 6061 alloy, 7-degree
Styre: Cannondale 3, 6061 alloy, Compact
Sadelstolpe: Cannondale 3, 6061 Alloy, 25.4 x 350mm (46-56), 400mm (58-61)Herr eller damcykel? Vad är skillnaden?
Cannondale har samma geometri på dam- respektive herrcyklar. Skillnaden är oftast att på en dammodell sitter det en lite bredare sadel och att de kan finnas i mindre ramstorlekar (t.ex 44cm).

Damer och herrar, långa som korta, breda som smala. Vi ser alla olika ut och med facit i hand kan kroppsbyggnaden skilja minst lika mycket inom de olika könsrollerna som mellan dem. Det är din unika kroppskonstruktion som bestämmer vilken storlek som passar just dig, inte beroende på om du är man eller kvinna. Kvinnor har i regel bredare bäckenben och kan behöva en bredare sadel...that's it.

Vi ser till att du får rätt modell och storlek på din cykel och att den blir rätt anpassad för just dig. Vi anser att det är viktigt med Bikefit, därför ingår det vid köp av cykel från oss och det är mindre viktigt om du väljer en dam- eller unisexmodell.