08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Cannondale SuperSix Evo Disc Ultegra Di2 Racercykel 2020

55 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Cannondale har nu tagit steget längre och verkligen gått till grunden för att förbättra den redan utmärkta modellen SuperSix. Den nya SuperSix EVO kommer nu med aerodynamiska inslag lånat från deras raket SystemSix och minskat luftmotståndet med 30% jämfört med den föregående SuperSix.

Ramen har bland annat fått aerodynamiska former, invändig kabeldragning samt sänkta bakstag. De sänkta bakstagen bidrar till ökad komfort och förbättrar aerodynamiken. Cykeln är försedd med dold sadelstolpsklämma och en ny aerodynamisk sadelstolpe. Denna kombination har gjort nya SuperSix Evo hela 18% mer komfortabel. Om inte det skulle räcka så klarar den nya ramen upp till 30mm däck utan problem.

Dubbla monteringsmöjligheter av flaskhållare på underröret. Välj mellan en mer aerodynamisk lägre placering om du kör singelflaska eller en högre traditionell montering som ger plats för två flaskor för de lite längre turerna.

Är du på jakt efter en lätt klättrarcykel som flyger uppför backen men som samtidigt skär genom vinden på rakorna och nedför så har du hittat rätt. Nya SuperSix EVO har egenskaper som lättvikt, rapp, aerodynamisk och bekväm.

OBS! Denna modell är specialbyggd med Ultegra Di2, finns endast på CykelCity.
(Växlar på bilden är inte rätt, det ska vara Ultegra Di2 elektroniska växlar)


Ram: All-New, BallisTec Carbon, integrated cable routing w/ Switchplate, 142x12 Speed Release thru-axle, SAVE, PF30a, flat mount disc, integrated seat binder
Framgaffel: All-New, BallisTec Carbon, SAVE, 12x100mm Speed Release thru-axle, flat mount disc, internal routing, 55mm offset (47-54cm) 45mm offset (56-62cm)
Växelreglage: Shimano Ultegra Di2 hydro disc, 2x11
Bromsar: Shimano Ultegra hydro disc, 160/160mm RT54 rotors
Framväxel: Shimano Ultegra Di2
Bakväxel: Shimano Ultegra Di2
Kassett: Shimano 105, 11-32, 11-speed
Kedja: Shimano HG601, 11-speed
Vevparti: Cannondale 1, BB30a, FSA rings, 52/36
Vevlager: Cannondale Alloy PressFit30
Hjul: HollowGram Si, Carbon Clincher Disc, 19mm inner, 35mm deep, tubeless ready
Däck: Vittoria Rubino Pro Bright Black, 700 x 25c
Sadel: Prologo Nago RS STN
Styrstam: Cannondale 2, 6061 Alloy, 31.8, 7 deg.
Styre: Cannondale 2, 7050 Alloy, Compact
Sadelstolpe: All-New HollowGram 27 KNØT, Alloy, 2 bolt clamp, 330mmHerr eller damcykel? Vad är skillnaden?
Cannondale har samma geometri på dam- respektive herrcyklar. Skillnaden är oftast att på en dammodell sitter det en lite bredare sadel och att de kan finnas i mindre ramstorlekar (t.ex 44cm).

Damer och herrar, långa som korta, breda som smala. Vi ser alla olika ut och med facit i hand kan kroppsbyggnaden skilja minst lika mycket inom de olika könsrollerna som mellan dem. Det är din unika kroppskonstruktion som bestämmer vilken storlek som passar just dig, inte beroende på om du är man eller kvinna. Kvinnor har i regel bredare bäckenben och kan behöva en bredare sadel...that's it.

Vi ser till att du får rätt modell och storlek på din cykel och att den blir rätt anpassad för just dig. Vi anser att det är viktigt med Bikefit, därför ingår det vid köp av cykel från oss och det är mindre viktigt om du väljer en dam- eller unisexmodell.