08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

BMC Timemachine 01 Disc One Force eTap AXS Triathloncykel 2020

83 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

På tempolopp och triathlon är det bara du och cykeln. Det finns ingen klunga att skydda sig från vinden i. Det gäller att både du och cykeln är maxad i rätt position och är så aerodynamisk som möjligt. BMC har tagit fram Timemachine som är just det.

Med en noga konstruerad ram som är både stabil i kantvind och grymt snabb på rakan kan du känna dig bekväm i din aeroposition och fokusera på rundtrampet. Trots allt så blåser det ju inte bara rakt framifrån.

BMC lägger mycket fokus på P2P vilket är deras Position-to-Preform system. Med dubbla sadelstolpsfästen kan du enkelt ställa in din perfekta sadelposition utan att äventyra aerodynamiken och din tävlingsgren. Integrerad och justerbar cockpit som är maxad i aerodynamik ger dig din bästa möjliga position. För sitter du bra, presterar du bra.

År av noggrann research om vad multisport-atleter kräver av sin utrustning har lett till BMC Timemachines enastående ramkonstruktion och dess förfinade aerodynamiska fördelar. BMC noga uttänkta geometri och storleksspann samt deras komponenters breda justeringsmöjlighet gör att BMC cyklar är för alla. Vare sig du är kvinna eller man.

Sram Force eTap AXS trådlösa grupp är det senaste i komponentväg och är mycket mer än ett extra drev på kassetten. Med en 12-delad grupp har Sram Force eTap AXS gått över till en 48/35t utväxling fram och 10/28t på kassetten. Detta gör att du får i princip både kompakt (50/34) och raceutväxlingen (53/39) på en och samma drivlina. Sram har även ökat storleken på trissorna på bakväxeln för effektivare växlingar och slimmat designen på framväxeln för att ge plats för bredare däck. Utrustad med Sram Force eTap AXS hydrauliska skivbromsar med skyddshölje kring bromsoken för att inte störa aerodynamiken. Grymma högprofilhjul (62mm fram, 80mm bak) från DT Swiss gör denna raket till en av de snabbaste på marknaden.


Ram: Timemachine 01 Disc, Aerodynamic 01 Premium Carbon, PF86 bottom bracket, Flat Mount w/ Caliper Cover, 12x142mm thru-axle
Framgaffel: Aero Premium Carbon Disc, Hinge-design, Flat Mount w/ Caliper Cover, 12x100mm thru-axle
Växelreglage: SRAM Force eTap AXS HRD
Bromsar: SRAM Force eTap AXS HRD
Framväxel: SRAM Force eTap AXS
Bakväxel: SRAM Force eTap AXS
Kassett: SRAM Force XG-1270, 10-28T
Kedja: SRAM Force 12 speed
Vevparti: SRAM Force AXS 48/35T
Hjul: DT Swiss ARC 1650 DICUT DB Carbon 62/80mm
Däck: Vittoria Rubino, 25mm
Sadel: Fizik Mistica
Styrstam: BMC Flat Cockpit
Styre: BMC Flat Cockpit / Profile T4+ carbon extensions
Sadelstolpe: BMC aero post


Inte köpbar i vår webshop. Klicka här

Denna cykel eller produkt är inte köpbar online. Självklart kan du köpa en cykel av oss oavsett var i Sverige du bor, vi skickar över hela landet. Däremot säljer vi inte cyklar direkt i vår webbshop. Vi tycker att ett cykelköp är så pass viktigt att vi vill prata med dig och veta mer om dina önskemål och hur du har kommer att använda cykeln. Är storleken rätt osv? Vill du köpa en cykel av oss men inte bor i närheten av vår butik: ring eller maila oss så hjälper vi dig med att hitta rätt cykel!
Ingår vid cykelköp:
BIKEFIT
BIKEFIT

Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador. 
Läs mer >>

SERVICEGARANTI
LIVSTIDS SERVICEGARANTI

Garanterar att din cykel alltid är i toppskick. 
Läs mer >>

VÄRDECHECK
VÄRDECHECK

För varje 10 000kr du köper cykel för får du 500kr att köpa kläder eller skor för. 
Läs mer >>

AVBETALNING
AVBETALNING

Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>