✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

ASHMEI

ASHMEI

Ashmei cykelkläder är marknadens bästa, en klassiskt tidlös design utan en massa onödiga funktioner och gimmicks. Kvalitet, prestanda och stil är nyckelorden hos Ashmei. Företaget startades i Storbritannien för tre år sedan av bl a mycket erfarna chefsdesignern Elliot Welland.

Processen
Ashmei skapar det bästa plagg som går att göra. Istället för att bestämma ett pris och skapa ett plagg utifrån det priset så bestämmer Ashmei vilken prestanda kläderna ska ha och så får priset bli det det blir utifrån designen. Med 25-års erfarenhet i branschen och i nära samarbete med atleter så tar Ashmeis designers till ett helt nytt grepp i hur man utformar och utvecklar cykelkläder.

Tillvägagångssättet
Ashmei utgår från den fibertyp och fibermix som är optimal för den aktuella aktiviteten och klimatet som det är tänkt att användas i, och skapar utifrån det det perfekta materialet. Merinoull är basen i Ashmeis överdelar och i kombination med andra material så skapar man den optimala mixen för olika situationer och klimat.

"3 Season System"
Ashmei ville skapa plagg som kunde hantera dom vilt skiftande väderförhållande som gäller höst vinter och vår. 3 Season System består av en kortärmad tröja, bib cykelbyxor, handskar, arm- och benvärmare. Extremt tätvävd microfiber skapar vind- och vattentäta kläder med mycket god andningsförmåga och bättre aerodynamik. Aerodynamik? Ja passformen är mycket mer atletisk än en regnjacka kan åstadkomma och blir därmed mer aerodynamisk.

Design
Deras design är klassiskt tidlös och förändras inte bara efter säsong utan utvecklas kontinuerligt när det behöver produceras nya plagg. Detta innebär att designprocessen är ständigt pågående för alla deras plagg året runt. Funktioner och passform av plaggen utvecklas i nära samarbete med atleter vilket gör att det som behövs finns där utan en massa onödiga funktioner och gimmicks.

Bikeradar
Bikeradar listar Ashmei som ett av företagen att ha koll på 2017 och riktar sig till Rapha och Assos när dom säger så.

"We produce the very best performance athletic apparel in the world"

4 objekt

per sida

 • Ashmei Classic Cykeltröja Grå

  En kortärmad cykeltröja är basen i varje cyklists garderob stora delar av säsongen vilket gör d...
  1 549 kr
 • Ashmei Classic Jersey Långärmad Cykeltröja Blå

  Den perfekta tröjan kalla sommardagar eller precis den där tiden på året där det skiftar mellan...
  1 799 kr
 • Ashmei Cycle BIB Cykelbyxor

  "Outperforming the best" är ett av Ashmeis motton när de designar sin cykelkläder och dessa cyk...

  Ordinarie pris 2 999 kr

  Special Price 2 099 kr

 • Ashmei Ultimate Cycle Softshell Cykeljacka Blå

  En av de mest allsidiga cykeljackorna på marknaden, i ett väldigt stilfullt paket, med funktion...

  Ordinarie pris 2 999 kr

  Special Price 2 099 kr

4 objekt

per sida