08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

M Tiger Sport DS Cykellampa Pannlampa 1800 Lumen

Få i lager

1 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

M Tiger DS är en perfekt lampa för cykling, orientering, löpning och annat friluftsliv. Två starka LED-dioder på totalt 1800 lumen.
Lampan har trådbunden fjärrkontroll som du väljer att montera på styret eller baktill på hjälmen. Tack vare den medföljande förlängningssladden kan du montera fjärrkontrollen upp till två meter ifrån lampan. Att fjärrkontrollen, som också fungerar som batteriindikator placeras separat gör att lamphuset får en lägre vikt och du slipper en tung klump på huvudet. Genom att placera majoriteten av elektroniken externt från lampan klarar denna lampa en högre nivå av värme. Detta bidrar i sin tur till att varje enskild diod kan drivas med högre effekt än tidigare och därmed ge en mer optimerad samt starkare ljusbild. Den nyutvecklade huvudställningen ser till att lampan sitter på plats vid hårdkörning.


- Monteras på cykel, hjälmen eller på huvudet
- Batteripack: Samsung 7Ah/ 7,4V/ 6-cell / 260 gram
- Effektlägen: 100% - 70 % - 40 % - 10 %
- Maxläge: 1800 lumen
- LED: 2st Cree XML-U3 LED
- Lamphus material: aluminium
- Brinntid vid 100%: 2,3 timmar
- Brinntid vid 10%: 25 timmar
- Vattentät: IP 67
- Batteriindikation på fjärrkontroll, grönt (100-75% kvar), blått (75-30%), rött (30-10%) och blinkande rött (<10%)
- Laddningskontroll
- Medföljer i lådan: lamphus, fjärrkontroll, förlängningskabel, batteripack i väska med möjlighet att fästa på t.ex. ramen, laddare, snodd för montering på styret, fäste för montering på hjälm samt fäste/sele för huvud.


Mer information

Mer information