08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

LOOK KEO Blade 2 Carbon Cromo Pedal

Få i lager

2 299 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

En grym pedal med en fin bred anläggningsyta för foten och aerodynamisk profil. Smidd stålaxel med tre tätade kullager ger lång hållbarhet. Stomme i kolfiber med stålförstärkning mot pedalklossen och en kolfiberfjäder med 16 Nm styrka. 220 g/par.

Look var företaget som satte igång eran med clipslösa pedaler. Att de fortfarande har ett starkt namn märker man varje dag i affären. För många är Look lika med clipslösa pedaler. Att Look har hängt med i svängarna märker man när man kollar in deras senaste produkter. Klokt materialval och snygg design. Vill ni ha ett säkert kort nästa gång ni byter pedaler så satsa på Look, de har erfarenhet som ingen annan.

TIPS:

PEDALMONTERING
Kom ihåg att alltid fetta in pedalgängorna med fett innan de monteras på vevarmen. Eftersom pedalaxeln är av stål och vevarmen av aluminium blir det näst intill omöjligt att få av pedalerna efter några år om man glömt fettet. Om pedalaxeln är av titan så använd med fördel kopparpasta istället. Kom ihåg att vänster pedal är gängad moturs och höger pedal är gängad medurs.

PEDALKLOSSENS PLACERING
Klossens placering under foten är viktig för hur du kommer att prestera på cykeln. Ergonomi och kraftöverföring påverkas av dess position. Därför är det viktigt med en bra grundinställning av klossen. Detta hjälper vi till med och dessutom ger vi tips om hur du kan finjustera klossens position. Sedan är det bara ut och cykla och göra finjusteringar vid behov. Kom in i butiken eller slå en signal om du har frågor.

Mer information

Mer information