08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Shimano XT Di2 SC-MT800 Display Bluetooth

3-6 dagars leveranstid

1 599 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Displayenheten SC-MT800 för XT Di2 M8050 sitter monterad på styret och visar vilken växel som ligger i, vilket växelprogram (Synchro Shift eller manuell växling) samt batteristatus. Med FOX iCD stötdämpare visas även om vilket läge dämparen är i, låst, stig eller öppet läge. Displayenheten ger också en ljudindikation om en växling i Synchro Shift-läget kommer att innebära en växling på framklingorna och ger så cyklisten möjlighet att vara beredd.

Enheten kommunicerar med Bluetooth till din platta eller telefon så att du kan göra inställningar och uppdateringar snabbt och enkelt, utan att behöva komma in till verkstaden.

Shimanos elektroniska växlar för MTB till ett uppnåeligt pris, XT Di2 ger dig äntligen enkelheten och användarvänligheten även för mountainbike. Och faktiskt gör man systemet ännu bättre än landsvägsvarianten genom Syncro Shift. Det innebär att systemet automatiskt avgör när det är dags att växla med framväxeln och kompenserar samtidigt med bakväxeln. Det räcker då med ett växelreglage med två knappar vare sig du kör 1, 2 eller 3 klingor fram. När du växlat en bit ner på kassetten bak växlar framväxeln automatiskt upp samtidigt som bakväxeln växlar ner ett par växlar. Mycket enklare när du är trött och sliten i slutet på ett långt pass. Auto trim fungerar precis som på landsväg, framvxeln kompenserar för kedjelinjen så att du aldrig ska behöva höra kedjan skrapa i framväxeln. Självklart går det att använda två växelreglage och välja manuellt växelprogram också. Detta val görs med ett enkelt knapptryck på displayenheten. Här kopplas även laddaren in.
Har din cykel dessutom FOX elektroniskt låsbara dämpare iCD så använder sig iCD-systemet av Shimanos batteri och displayenhet.

Systemet består av fem delar:
Framväxel
Bakväxel
Växelreglage
Display
Batteri

Mer information

Mer information