Laddar...
Varumärke: SHIMANO

Shimano PD-M520 Pedal

EAN 4524667060475
Art Nr EPDM520L
Stock status
I lager
549,00 kr
Riktigt slitstarka och robusta pedaler från Shimano med SPD-infästning på båda sidorna. Givetvis försedd med stående kvalité från ledande märket. Shimano var allra först med clipslösa pedaler i skogen och ligger fortfarande i framkant med tekniken i deras utveckling. Justerbart motstånd för anpassat urklick som passar både nybörjaren, tekniska utmanaren och sprintande tävlingscyklisten.


- SPD-infästning
- Justerbart motstånd för i- och urklick
- Pedalstomme i aluminium
- Pedalaxel i Chromoly-stål
- Fästs med 6mm insexa
- 380g /paret
- Klossar ingår (SM-SH51)


TIPS:

PEDALMONTERING
Kom ihåg att alltid fetta in pedalgängorna med fett innan de monteras på vevarmen. Eftersom pedalaxeln är av stål och vevarmen av aluminium blir det näst intill omöjligt att få av pedalerna efter några år om man glömt fettet. Om pedalaxeln är av titan så använd med fördel kopparpasta istället. Kom ihåg att vänster pedal är gängad moturs och höger pedal är gängad medurs.

PEDALKLOSSENS PLACERING
Klossens placering under foten är viktig för hur du kommer att prestera på cykeln. Ergonomi och kraftöverföring påverkas av dess position. Därför är det viktigt med en bra grundinställning av klossen. Detta hjälper vi till med och dessutom ger vi tips om hur du kan finjustera klossens position. Sedan är det bara ut och cykla och göra finjusteringar vid behov. Kom in i butiken eller slå en signal om du har funderingar.