08-643 73 55      INFO@CYKELCITY.SE  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Hope Union Clip TC MTB Pedaler Svart

Få i lager

1 949 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Dubbelsidig premiumpedal från världsledande Hope i läckert utförande. Modellen Union TC bjuder på axlar i värmebehandlad CroMo-stål, CNC-fräst aluminiumkropp och lager noga utvalda för hög prestanda och lång livslängd. Helt servicebara för ytterligare längre livslängd samt möjlighet av uppgradering till axlar i titan. Två par klossar medföljer med 4° och 5° rörlighet med urklick vid 12° respektive 13° vinkel. Du klickar smidigt in i pedalen rakt ovanifrån utan att behöva ratta in framdelen av foten som på traditionella Shimano SPD-pedaler. Piggar medföljer för en skräddarsydd passform.


- Två par klossar medföljer. 4° och 5° rörlighet med urklick vid 12° respektive 13° vinkel.
- Kompatibel med Hope-klossar
- Dubbelsidig pedal
- Axlar i värmebehandlad CroMo-stål (kan uppgraderas till titan)
- Piggar medföljer för en skräddarsydd passform
- 8mm insex
- Pedal helt servicebar
- Svart (Finns även i: Blå, röd, orange, lila och silver)
- TC för Trail
- Vikt 438/paret


HOPE
Tiden går fort när man har roligt, så även i Barnoldswick England. Under drygt 25 år har man på Hope arbetat med att förse oss cyklister med komponenter i toppklass och med en speciell känsla av cykellyx. I den nya fabriken går CNC-maskinerna 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Allt för att möta den ökande efterfrågan ifrån kräsna cyklister världen över. Vi är i år stolta över att kunna erbjuda ett ännu bredare Hopesortiment, med en hel del fina nyheter. De flesta produkterna finns i klassiska Hope-färgerna: blå, silver, svart, lila, rött och orange.


PEDALMONTERING
Kom ihåg att alltid fetta in pedalgängorna med fett innan de monteras på vevarmen. Eftersom pedalaxeln är av stål och vevarmen av aluminium blir det näst intill omöjligt att få av pedalerna efter några år om man glömt fettet. Om pedalaxeln är av titan så använd med fördel kopparpasta istället. Kom ihåg att vänster pedal är gängad moturs och höger pedal är gängad medurs.

Mer information

Mer information