✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Hope Race EVO X2 Skivbroms

1 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Den lättaste bromsen i Hopes sortiment. Genom att fräsa bort onödig metall kan Hope hålla vikten nere. Många av skruvarna är i titan och kolvarna är precis som oket fräst i aluminium. Klämman är delbar så att du kan montera eller serva bromsarna utan att ta av växelreglage och handtag. Lättdoserad bromskraft ger ökad kontroll i teknisk terräng. Är du ute efter en lyxig broms med låg vikt och funktion i världsklass så är Hope Race Evo X2 ett bra val.

- Race bromshandtag
- Lättviktsbromsskiva i storlek 140 eller 160mm.
- Från 198 g
- Endast svart

Tiden går fort när man har roligt, så även i Barnoldswick England. Under 25 år har man på Hope arbetat med att förse oss cyklister med komponenter i toppklass och med en speciell känsla av cykellyx. I den nya fabriken går CNC-maskinerna 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Allt för att möta den ökande efterfrågan ifrån kräsna cyklister världen över. Vi är i år stolta över att kunna erbjuda ett ännu bredare Hopesortiment, med en hel del fina nyheter.
De flesta produkterna finns i klassiska Hope-färgerna; Blått/silver/svart/guld/lila/rött och gunsmoke. Nytt för i år är att lila är tillbaka!