Laddar...
Varumärke: HOPE

Hope 20FIVE Pro5 Tubeless Disc Centerlock Hjul

EAN -
Art Nr -
2 599,00 kr
Hope 20five hjul för cykelcross/gravel levererar kvalitet och prestanda på riktigt hög nivå. Kärnan är Hopes nya Pro 5 nav som håller absolut högsta kvalitet och dessa har man parat ihop med en riktigt fin och stabil fälg som passar perfekt för däck med lite större volym. Hjulen byggs av Hope själva i Barnoldswick (GB) och hålls ihop av fina ekrar från Sapim för högsta kvalitet.

Fälgarna går att köra slanglöst om man vill för att minska punkteringsrisken och förbättra känslan i din åkning. Tejp för att täta fälgen och ventil ingår. 20five hjulen passar även utmärkt till din racercykel med skivbroms och passar 12 mm axel fram och 142 mm axel bak. Hope 20five är ett riktigt fint hjulpar till din Gravel, racer eller cykelcross och levererar kvalitet och prestanda på hög nivå till ett riktigt bra pris.


- Byggda med Pro 5 nav, 32 hål med j bend-ekrar, svart
- 700c (28 tum)
- Fram 12mm, bak 142mm
- Stark fälg som tål det mesta
- Shimanobody för 11-del (finns även med Campagnolo eller SRAM XD-XDR)
- Centerlock
- 24mm Tape och tubelessventil ingår
- Fälg 25 mm hög, ytterbredd 24 mm och intern bredd 20 mm
- ERD 594 mm
- Fälgbredden är kompatibel för däck från 28-40mm
- Vikt fälg 425 g
- Sapim ekrar och mässingsnipplar
- Vikt fram ca: 855 g, bak ca: 970 g

Finns i fler varianter
Hope-hjulen finns i fler varianter och färger. 6 olika färger på naven, Centerlock eller 6-bult, Shimano, SRAM eller Campagnolo body. Hör av dig till oss så beställer vi hem det till dig! info@cykelcity.se