08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Garmin Vector 3 Pedaler Wattmätare

3-6 dagars leveranstid

Ordinarie pris 9 999 kr

Special Price 8 499 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Vector 3 pedaler från Garmin med inbyggd effektmätare. Att träna med en wattmätare har på bara några år gått från att vara något för proffsen till ett populärt sätt att effektivisera sin träning även för motionärer. Garmins pedaler med wattmätare är en av produkterna som gjort tekniken tillgänglig för alla.

Flytta mellan cyklarna
Prisvärd effektmätning med bra mätprecision och som enkelt kan flyttas mellan olika cyklar. Vector 3 är som namnet antyder den tredje versionen av Garmin Vector, alla som sett tidigare versioner noterar nog direkt att den något klumpiga podden som tidigare satt mellan pedal och vevarm nu är borta. Garmin har integrerat allt i pedalkroppen.

Helt ny pedalkropp
Till version tre har Garmin också utvecklat nya nållager och en helt ny pedalkropp med nya klossar. Tekniken är också delvis ny och Vector 3 kan kommunicera både med Bluetooth Smart och ANT+.

Fler mätpunkter
Mäter total kraft, balans mellan vänster och höger samt cyklingsdynamik och kadens. Alla uppdateringar sköter du trådlöst från mobilen. I sin tredje version av Vector har Garmin lyckats skapa den smidigaste wattmätaren som finns för cykel. I kombination med exakta mätningar och användarvänlig teknik blir Vector 3 en vinnare.


- 320 gram paret
- Bluetooth Smart
- ANT+
- Upp till 120 timmars batteritid
- Nållager
- Maxvikt cyklist: 105 kg
- Uppdateras enkelt via smartphone
- Garmin Connect

Mer information

Mer information