08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Garmin ForeRunner 945 Tri-Bundle GPS Pulsklocka

3-6 dagars leveranstid

Ordinarie pris 8 399 kr

Special Price 7 299 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Garmin Forerunner 945 är en förstklassig träningsklocka och vardagsklocka som har alla egenskaper som Forerunner 935. Med Forerunner 945 har Garmin utvecklat den populära och allsidiga Forerunner serien ytterligare och adderat möjlighet att ladda ner musik i klockan, betalning via klockan genom Garmin Pay, lättnavigerade kartor, utökad batteritid och pulsmätning från vristen under vattnet.

Ta med dig musiken
Ta med dig din favoritmusik när du är på språng. Synkronisera dina noga skapade spellistor från utvalda premiumstreamingstjänster som Deezer, Spotify med fler med klockan och lyssna reklamfritt. Du kan lagra upp till 1 000 låtar direkt i klockan och överföra musik från ditt eget datorbibliotek. Köa upp en favoritspellista så att du enkelt kan lyssna via hörlurar med Bluetooth.

Maximera din prestation
Forerunner 945 registrerar dina prestationer och erbjuder även personliga insikter så att du kan träna smartare, inte hårdare. Smartwatchen registrerar ditt VO2 Max och justerar värdet baserat på värme och höjd. Träningsstatus utvärderar din senaste träningshistorik och dina prestationsindikatorer, så att du får reda på om du tränar produktivt, har nått din toppform eller tränar överdrivet. Se hur dina träningspass påverkar utvecklingen av uthållighet, fart och kraft med aerob och anaerobisk träningseffekt feedback. Återhämtningstiden hjälper dig att maximera fördelarna med dina ansträngningar genom att förutse när du är redo för nästa tuffa utmaning. Du kan även se din totala träningsbelastning, som mäter din träningsvolym från de senaste sju dagarna och jämför den med det optimala intervallet för din kondition och senaste träningshistorik. Dessutom har Forerunner 945 möjlighet att sortera din träningsbelastningsfokus från din senaste träningshistorik i olika kategorier baserat på aktivitetsstruktur och intensitet.

Ett enklare sätt att betala
Smartwatchen Forerunner 945 med GPS har Garmin Pay, så att du kan betala för köp med klockan. Du kan använda den i princip överallt där du kan trycka ditt kort för att betala. Nu kan du lämna plånboken hemma utan att missa den där fikan med gänget efter träningen. Det är bara att blippa så är det klart.

Kartor på handleden
Oavsett om du springer längs stadens gator eller cyklar stig har Forerunner 945 inbyggda kartor som hjälper dig att hålla dig på rätt spår. En förinläst karta i fullfärg ingår, med kartdata optimerade för navigering och spårning med en enda blick på handleden. Enheten har även Trendline-ruttdragning efter popularitet, som använder miljarder kilometer Garmin Connect-data för att du ska kunna hitta och följa de bästa lederna och rutterna.

Håll dig uppkopplad och säker
Med Forerunner 945 kan du ge dig ut på ett träningspass utan att vara bortkopplad från omvärlden. När den är ihopparad med en kompatibel smartphone kan du ta emot sms, se uppdateringar från sociala medier, e-post och annat direkt på handleden. Säkerhets- och spårningsfunktioner gör det enkelt att dela din plats med valda kontakter om du behöver hjälp manuellt eller automatiskt med inbyggd händelsedetektering.

Få bättre koll än tidigare
För att vara en så lätt klocka är det förvånande hur mycket Forerunner 945 kan registrera. Den har satellitmottagning med flera nätverk (GPS, GLONASS och Galileo) för bättre spårning i mer krävande miljöer än med bara GPS. Den har pulsmätning vid handleden och en pulsoximetrisensor vid handleden som övervakar blodets syrgasmättnadsnivåer för att stödja avancerad sömnregistrering och höjdacklimatisering.

Träningspass och träningsprogram
Oavsett om du tränar för ett maraton eller något ännu längre kan du skapa egna träningspass eller hämta kostnadsfria träningspass som synkroniseras direkt med klockan. Forerunner 945 har även stöd för anpassade träningsprogram från Garmin Coach adaptive training plans. Programmen innehåller råd från experttränare och kostnadsfria träningsprogram som anpassas efter dig och dina mål. Det är ett säkert sätt att nå mållinjen. Som en del av ditt träningsprogram kan det till och med hjälpa dig att förutsäga din tävlingstid.

Analysera din löpform
Forerunner 945 har också de verktyg du behöver för att förbättra löpformen. Klockan mäter data som kadens, steglängd, markkontakttid och balans, vertikal rörelse och kvot vertikal rörelse/steglängd. Dessa värden är nyckeln till att förstå din form, så att du kan få ut det bästa av varje löprunda och varje lopp. Forerunner 945 kan börja mäta de här mätvärdena när du lägger till en kompatibel pulsmätare eller den kompakta Running Dynamics Pod, som du snäpper fast direkt på bältet.

Löp, sprinta, simma, cykla, tri
Du kan enkelt variera dig tack vare inbyggda aktivitetsprofiler för löpning (inomhus/utomhus), cykling (inomhus/utomhus), simning (pool/öppet vatten), längdskidåkning, paddelsporter, terränglöpning, vandring, styrketräning och många fler. Forerunner 945 har till och med en automatisk multisportfunktion som gör att du kan växla mellan sporter med ett enda knapptryck för hårda träningspass samt duathlon/triathlonlopp.

Extrafunktioner
Forerunner 945 är fortfarande en enastående smartwatch för allt som händer mellan lopp och träningspass. Med aktivitetsmätning hela dagen håller du koll på steg och kalorier och du får även avancerad sömnregistrering. Forerunner 945 är kompatibel med Connect IQ där du kan hämta kostnadsfria appar, widgets och datafält. Kolla in appen Running Power där kan du se din löpkraft i realtid både under och efter löpturen.

Innehåll Forerunner 945-tri bundle
- Forerunner 945 GPS-klocka
- En extra uppsättning armband (svart)
- HRM-Tri-mätare
- HRM-Swim-mätare
- Snabbkopplingssats
- Laddnings-/datakabelMer information

Mer information