08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Garmin ForeRunner 935 Bundle Triathlon GPS Pulsklocka

3-6 dagars leveranstid

6 699 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Paket med Garmin Forerunner 935 och alla tillbehör du behöver som triathlet. I paketet ingår ett extra armband men också två extra pulsband, ett för tävling och träning i öppet vatten och ett för användning i bassäng där vändningarna ställer högre krav på bandet passform. Pulsbandet för bassäng är inte lika lämpligt för löpning som tri-bandet.

Klockan är en förstklassig träningsklocka för löpning, cykling och triathlon. Klockan hjälper dig att finjustera din träning och återhämtning så att du blir en bättre idrottare. Garmin Forerunner 935 har funktioner som är jämförbara med den modell som heter Fenix 5 men med en lägre vikt på endast 49 gram.

Med hjälp av den avancerade träningsanalys som Garmin 935 kan utföra kan du effektivisera din träning och få ut max av varje pass. Klockan analyserar även ditt återhämtningsbehov och kan anpassa både träning och återhämtning till ett givet mål. Funktionen träningstatus utvärderar automatiskt din senaste träningshistorik och olika prestationsindikatorer. Snabbt kan du få ett kvitto på hur bra du tränar och hur hårt du belastar kroppen.

Garmin Forerunner 935 kan också göra avancerade löpstegsanalyser tack vare biomekaniska mätningar som stegfrekvens, steglängd, markkontakt och balans skapar klockan en förståelse för hur du ska förbättra ditt löpsteg.
Analysera din teknik Du kan också dra nytta av funktioner som är till hjälp vid cykling och även simträning. I vattnet håller Forerunner 935 reda på distans, tempo, antal simtag med mera.

Batteriet räcker för det mesta du kan utsätta dig för, även ett triathlon i ironmandistans eller ett ultramaraton. Forerunner 935 har upp till 24 timmars batteritid i GPS-läge och upp till 60 timmar i UltraTrac batterisparläge. När du använder den som en smartwatch i vardagen får du upp till två veckor på en enda laddning.

Med den automatiska multisportfunktionen kan du under hårda träningspass och duathlon-/triathlonlopp växla sport med bara en knapptryckning. 935 är kompatibel med avancerade träningspass för löpning, cykling och även i simbassängen. Skräddarsy dina träningspass och hämta kostnadsfritt fler på Garmin Connect. Granska sedan dina tidigare prestationer i appen eller dela dem med vänner och familj för att få ökad motivation.

Smartaviseringar vid handleden är bara början. När klockan är ihopparad med en kompatibel smartphone ger dig Forerunner 935 också tillgång till automatiska överföringar till Garmin Connect, ljuduppmaningar, musikreglage och mycket mer. Låt dina nära och kära följa dina löprundor eller cykelturer i realtid med LiveTrack eller använd GroupTrack som hjälper dig att hålla koll på dina cykelkompisar under resans gång.

Optisk pulsmätning vid handleden är smidigt när du vill röra dig obehindrat på tävlingsdagen, men Forerunner 935 ger dig möjlighet att ta del av mycket mer data med tillägget av ett kompatibelt pulsband. Bandet öppnar för avancerade funktioner såsom mjölksyratröskel och HRV-belastningstestet (heart rate variability).

Strava Premium-medlemmar kan synkronisera löpnings- och cyklingssegment till sina 935 för feedback i realtid under sina aktiviteter. Få aviseringar när segmentet börjar och slutar, visa topplistor och se dina ansträngningar jämfört med ditt personbästa.- Batteritid upp till 60 timmar med GPS
- Vikt 49 g
- Glonass
- Smartwatch
- Livetracking
- Löpanalys
- Multisportfunktion
Ingår:
- Forerunner 935 GPS-klocka
- Laddningskabel
- Handböcker
- Hrm Tri
- Hrm Swim
- Extra armband

Mer information

Mer information