08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Garmin ForeRunner 735XT Bundle Triathlon GPS Pulsklocka

3-6 dagars leveranstid

Ordinarie pris 4 799 kr

Special Price 3 699 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Nyutvecklad triathlonklocka från marknadsledande Garmin. I triathlonpaketet så ingår utöver klockan ett pulsband för mätning under vatten, pulsbandet är också en viktig del i löpanalysen. Med 735XT håller du koll på alla siffror under träning och tävling i triathlon, detta utan att behöva starta ett nytt pass när du växlar gren. Pulsmätningen sker optiskt mot huden när du är på land och med ett pulsband under vatten.

Garmin HRM-Tri har en ny funktion som dom kallar löpdynamik, en funktion som analyserar tre viktiga saker i ditt löpsteg: Kadensen är antalet steg per minut. Vertikal svängningsrörelse studsen i ditt löpsteg och Markkontakttid - är den tid i varje steg som du befinner dig på marken när du springer (mätt i millisekunder).
Tack vare en avancerad analys kroppens rörelser med sensorer både i klocka och bälte kan Garmin 735XT lära dig att bli en snabbare och mer effektiv löpare.

Garmin 735 är en klocka i det absoluta toppskiktet och självklart finns det massor av funktioner, en favorit är Stravas Suffer Score som analyserar din puls under ett träningspass och rankar din sammanlagda ansträngning, vid köp ingår 60 dagar Strava Premium.

De mobilanpassade funktionerna gör dessutom klockan till en smartwatch för idrottare, du slipper ha telefonen framme under träningspasset, allt du behöver se finns på klockan om du synkat den med kompatibel telefon. All träning sparar du på Garmin Connect där du smidigt kan analysera alla dina pass. Perfekt både för triathleter, cyklister och löpare.


- Mäter pulsen vid handleden - cykla och spring utan att behöva använda pulsband
- Avancerad cyklings- sim- och löpdynamik för att registrera balans för markkontakttid och steglängd
- Beräknar VO2-max, mjölksyratröskel, förutsäger tävlingstider och ger råd om återhämtning
- Uppkopplade funktioner: smartaviseringar, automatiska överföringar till Garmin Connect, live track och mer
- Anpassa med kostnadsfria urtavlor, appar och mer från Connect IQ
- 44 gram
- ANT+& Bluetooth
- Connect IQ appar
- Vattentät 50 m
- Smartaviseringar
- Synkar med Shimano Di2
- Strava Suffer Score

Mer information

Mer information