08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Garmin Edge 520 Plus Gps Cykeldator

3-6 dagars leveranstid

Ordinarie pris 2 699 kr

Special Price 2 399 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Utsidan på den nya Edge 520 plus, om man jämför med dess föregångare Edge 520, har fått ett svartare utseende. Men det är under fasaden som det finns ett gäng kul och praktiska uppdateringar som gör att du kan träna smartare och navigera bättre.

Just navigeringen, kartor, är något som med 520 Plus adderas till 520 serien. Den förinlästa cykelkartan omfattar turn-by-turn navigering för väg och terrängkörning. Denna funktion ger dig också varningar som meddelar dig när du närmar dig skarpa svängar. I syfte att skapa en säkrare cykelmiljö är 520 Plus kompatibel med smarta cykellampor och Garmins Varia-bakradar. För att familj och vänner ska kunna följa dig när du cyklar har 520 Plus funktionerna LiveTrack och GroupTrack. Detektorer i datorn skickar också meddelande till utvalda kontakter om du skulle vara med om en olycka.

Den populära träningstjänsten Strava är något som också går att använda i 520 Plus. För att kunna cykla ännu snabbare på olika live segment har Garmin använt sig av samma algoritm som i 1030 datorn vilket ger än tydligare och mer detaljerad information.

Edge 520 Plus är optimerad för att hjälpa dig att utvecklas och nå dina mål! En kompakt dator med alla de viktigaste funktionerna och lite där till.

- Kartfunktioner
- Garmin Varia och smart lampor kompatibel
- Batteritid upp till 15 timmar
- Går att ladda ner appar som Trailforks och Yelp
- GPS+GLONASS satellit är både snabb och exakt
- ANT+ och Bluetooth-kompatibel
- Strava Livesegment
- Cykelspecifik VO2 max och återhämtningstid
- Styr din ANT+ inomhustrainer via din Edge 520 Plus
- Analyserar FTP, watt per kilo och cykeldynamik när den används tillsammans med Vector
- Smartphone synkronisering: automatiska uppladdningar, livetracking, grouptrack, smart-notiser, skicka/ta mot rundor, dela via sociala medier, väder

Innehåll:
- Edge 520 Plus
- Infällt frontfäste
- Standardfäste
- Bindrem
- Laddnings-/datakabel
- Handböcker


Mer information

Mer information