08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Garmin Edge 1030 GPS Bundle Cykeldator

3-6 dagars leveranstid

Ordinarie pris 7 299 kr

Special Price 6 299 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Garmin 1030 är en GPS av absolut högsta klass från marknadsledande Garmin. Här i paket med hastighetessensor, kadenssensor och premium pulsband. Anledningen till att man vill ha hastighetssensor i kombination med en GPS är för att alltid få exakt sträcka och hastighet, även när GPS-mottagaren hamnar i satellitskugga.

Storlek
Edge 1030 är lika stor som sin föregångare Edge 1000 men fylld med en hel del nya funktioner.

Nya funktioner
Bland annat har touch-skärmen förbättrats för att fungera bättre i regn, kompatibilitet med Bluetooth smart, Trendline popularity routing tipsar om cykelturer utifrån vart andra cyklar och tips om Strava-segment i realtid. Listan på nyheter skulle kunna göras lång och Garmin har verkligen lyckats klämma in förbättringar för att göra alla sorters cyklister glada, vill du ha hjälp med träningen så är FirstBeat Recover och Training Status metrics välkomna tillskott. Om du istället cyklar ofantligt långt är den längre batteritiden och möjligheten att koppla in ett externt batteri som fäster under enheten säkert uppskattat.

Navigering
Navigationsfunktionen är bäst på marknaden, det är också lätt att planera turer på Garmin Edge 1030. För att växla mellan till exempel navigation, cykeldator och meddelandefunktionen sveper du bara vänster eller höger över den 3,5 tum stora skärmen. Känner man att det saknas funktioner går det att synka Edge 1030 med en smartphone och få ännu fler funktioner. Edge 1030 är både coach, vägvisare och en säkerhetsdetalj, speciellt om du kopplar in radarn som finns att köpa löst, då varnas du för bilar som kommer bakifrån.

- 123 gram
- 58 x 114 x 19 mm
- Färgskärm
- Upp till 20 timmars batteritid
- Baskarta ingår
- Extra kartor kan köpas löst
- Barometrisk höjdmätning
- Autopaus
- VO2 Max
- Spara banor och tävla mot tidigare varv
- Intervallfunktion
- Automatisk synk med Garmin Connect
- ANT+
- Bluetooth Smart
- Navigering
- Fysiologiska mätningar
- Kadenssensor
- Hastighetssensor
- Pulsband
- Avancerat analysverktyg för wattmätare


Mer information

Mer information