08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

ENVE Road Compact Carbon Styre Racer

4 199 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

ENVE Road Compact är ett racerstyre med genomtänkt design och funktion som ger ett precist styre och levererar fantastisk ergonomi i alla situationer. Väl avvägda köregenskaper och känsla, kompakt-design och låg vikt ger ett kolfiberstyre i absolut världsklass.

- Kolfiber
- 38, 40, 42, 44 eller 46cm centrum/centrum vid reglagen
- Reach 79 mm
- Drop 127 mm
- Diameter 31.8 mm
- Di2-kompatibelt
- 220g/42cm


ENVE
När det kommer till märken är det vissa som har "det" och ENVE är utan tvekan en av dem. ENVE är ett företag som inte väntar på att ny teknik ska utvecklas, utan är en innovatör som är först med det nya och sätter ribban högt för resterande. Oavsett om det gäller styren, styrstammar, sadelstolpar eller fälgar. ENVE är i högsta grad synonymt med kvalitet och innovationsteknik.

GARANTI OCH OLYCKSSKYDD
ENVE tar hand om sina kunder. ENVEs produkter är tillverkade för att vara de bästa, lättaste och starkaste cykeldelarna på marknaden. Men olyckor inträffar dessvärre. Oavsett om du kraschar eller om du kör in i garaget med cykeln på taket så ersätter ENVE sina produkter utan frågor. Detta tillsammans med 5 års garanti mot tillverkningsfel gör att du tryggt kan köpa både styre och hjulpar. Välkommen i ENVE familjen! Läs mer här: ENVEs garantier