08-643 73 55      INFO@CYKELCITY.SE  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

ENVE G27 650B Disc Carbon Gravelhjul

28 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

ENVE G27 650B hjulparen är ruskigt lätta (1275g) och starka. Designat för gravelcykling med däckbredd från 42 till 60 mm alternativt 1,9 till 2,25 tum. Fälgvikten på endast 320 gram gör G27 till den lättaste i ENVEs sortiment samtidigt som den överträffar de flesta mountainbike-fälgar på marknaden i tålighet och kapacitet.
Framtagna med fokus på optimal funktion, precision och känsla på grusväg och stökigt underlag. Bredare fälgar i extremt låg vikt tillsammans med ENVEs Wide Hookless Bead Technology ger dig komfort och fäste du aldrig trott du skulle kunna uppleva på grus.

ENVE WIDE HOOKLESS BEAD TECHNOLOGY
Innebär en bredare fälgkant som minskar risken för genomslagspunktering med upp till 60 procent jämfört med en vanlig fälgkant. Genom att kraften mellan underlaget och fälgkanten fördelas på en större yta vid genomslag resulterar det i att du kan cykla med ett väldigt lågt däcktryck utan att behöva oroa dig för att få ett pinch-flat.

MOLDED SPOKE HOLE
ENVE gjuter sina ekerhål och ventilhål direkt vid tillverkningen av fälgen istället för att borra hålen i efterhand. Tanken bakom detta är att en obruten fiber är starkare än en bruten. Med den här patenterade tillverkningsprocessen kan ENVE göra fälgen både lättare och starkare och slutprodukten blir ett lättare, styvare hjul som håller spänningen bättre.

DÄCKTRYCK & RULLMOTSTÅND
De senaste åren har vi sett en tydlig trend mot bredare däck och lägre lufttryck. Det blir båda bekvämare och ger lägre rullmotstånd. ENVE testar inte bara aerodynamik på hjulen, de gör även omfattande tester på däcktryck och vi kan inte nog understryka hur viktigt det är att följa ENVEs rekommendationer när det gäller just däcktryck och däckkompatibilitet.
Se kompatibla däck: ENVEs kompatibilitetsida
Se ENVEs rekommendationer gällande däcktryck: ENVEs däcktrycksida

ENVE G27 65OB
- Innerbredd 27mm
- Ytterbredd 35,5 mm
- Höjd 25mm
- Ekrar Sapim CX Ray
- Vikt 1275 gram paret
- Enve Alloy Disc Centerlock 24h nav
- Shimano 11d eller SRAM XDR 12d
- Wide hookless bead technology
- Endast för tubeless/tubeless ready däck
- Passar däck från 42c till 2,25"


ENVE
När det kommer till märken är det vissa som har "det" och ENVE är utan tvekan en av dem. ENVE är ett företag som inte väntar på att ny teknik ska utvecklas, utan är en innovatör som är först med det nya och sätter ribban högt för resterande. Oavsett om det gäller styren, styrstammar, sadelstolpar eller fälgar. ENVE är i högsta grad synonymt med kvalitet och innovationsteknik.

Alla ENVE hjul är tillverkade för hand i Ogden, Utah, USA. Det har inte enbart med patriotism att göra utan det handlar mycket om att ENVE vill ha full kontroll på alla led i tillverkningen. Från design till slutfinish och paketering. Allt är made in USA by choice.

GARANTI OCH OLYCKSSKYDD
ENVE tar hand om sina kunder. ENVEs produkter är tillverkade för att vara de bästa, lättaste och starkaste cykeldelarna på marknaden. Men olyckor inträffar dessvärre. Oavsett om du kör ner i ett potthål, kraschar med cykeln så att hjulen skadas eller om du kör in i garaget med cykeln på taket så ersätter ENVE ditt hjulpar utan frågor (ENVE ersätter sin produkt men inte ekrar eller arbetskostnad i samband med byte). Detta tillsammans med 5 års garanti mot tillverkningsfel gör att du tryggt kan köpa både ett och två hjulpar. Välkommen i ENVE familjen! Läs mer här: ENVEs garantier