08-643 73 55      INFO@CYKELCITY.SE  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

ENVE G Series Gravel Carbon Styre

4 399 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Med ENVEs enorma erfarenhet av styren till både landsväg och mountainbike har företaget designat ett gravelstyre som tickar i alla boxar vad gäller komfort, ergonomi, lättvikt och känsla. Den noga genomtänkta ovala designen som följer nästintill hela styret resulterar i optimerad ergonomi vart du än placerar händerna. Oavsett om du hojar lokala grusvägar runt Erstavik, på Gotland eller The Rift på Island så kan du vara säker på att du har perfekt kontroll och känsla i alla lägen med ett ENVE G Series styre.

RIDE TUNE
G series styret har anpassad flex beroende på viken bredd du väljer. Detta gör att små som stora cyklister får samma fina upplevelse av styvhet, komfort och känsla.

COMPOUND FLARE
ENVE Compound flare innebär att styret har ett effektivt drop som viker av när flaret har sin början, vilket resulterar i en säker och stabil känsla oavsett var i bocken du placerar händerna.


- Kolfiber
- Reach 80mm
- Drop 120 mm
- Förberedd för Di2
- Diameter 31,8 mm
- Bredd 42, 44, 46 och 48 cm C-C vid hoodsen
- Bredd 54, 56, 58 och 60 cm C-C i bocken
- 246 gram (42 cm)


ENVE
När det kommer till märken är det vissa som har "det" och ENVE är utan tvekan en av dem. ENVE är ett företag som inte väntar på att ny teknik ska utvecklas, utan är en innovatör som är först med det nya och sätter ribban högt för resterande. Oavsett om det gäller styren, styrstammar, sadelstolpar eller fälgar. ENVE är i högsta grad synonymt med kvalitet och innovationsteknik.

GARANTI OCH OLYCKSSKYDD
ENVE tar hand om sina kunder. ENVEs produkter är tillverkade för att vara de bästa, lättaste och starkaste cykeldelarna på marknaden. Men olyckor inträffar dessvärre. Oavsett om du kraschar eller om du kör in i garaget med cykeln på taket så ersätter ENVE sina produkter utan frågor. Detta tillsammans med 5 års garanti mot tillverkningsfel gör att du tryggt kan köpa både styre och hjulpar. Välkommen i ENVE familjen! Läs mer här: ENVEs garantier