08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Elite Direto Interactive Smart Trainer

På väg in

Ordinarie pris 8 999 kr

Special Price 8 099 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Oavsett om du väljer att köra din vinterträning inomhus på trainer eller vill få ut det där lilla extra på dina kvalitetspass under cykelsäsong är Elite Direto Interactive Smart Trainer en effektiv träningskompis.

Genom Elite Direto Interactive Smart Trianer har Elite tagit steget att bli en av jättarna på trainermarknaden och erbjuder dig en möjlighet att köra banor online.

Med ett motordrivet motstånd på 1400 watt, en möjlighet att simulera backar upp till 14% och kompabilitet med tredjepartsappar som Zwift, Trainerroad och många fler är det bara att koppla upp dig till datorn, paddan eller Tv:n och uppleva en helt ny värld där du kan ta träningen till en helt ny nivå.

Den unika OTS momentsensorn fungerar som en effektmätare och mäter dina watt med +/- 2,5% noggrannhet. Att trainern är directdrive innebär att du plockar bort cykelns bakhjul och slipper dels oljudet från klassiska trainers men också slitage på bakhjulet. Den allsidiga bodyn på trainern är kompatibel med 9/10/11-delat Shimano/ Sram. För Campagnolo krävs att man köper till en Elite adapter. Vad gäller snabbkoppling medföljer adapter för vanlig snabbkoppling och för genomgående axel 142x12 mm. Trainern monteras snabbt ihop på några minuter och går enkelt att fälla ihop vid avslutat träningspass.

- Automatiskt motstånd
- Direktdriven (endast kassett krävs, ingår ej)
- Kompatibel med tredjepartsappar
- Bluetooth Smart, ANT+ och FE-C
- Realistiska backar med simulering upp till 14%
- OTS effektmätare +/- 2,5% noggranhet
- Max 10s bromskraft 1400 watt
- Kompatibel med landsväg och MTB, Shimano och Sram; 9, 10 & 11-del, för Campagnolo krävs en Elite-adapter

Mer information

Mer information