08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Open WI.DE. Sram Force AXS Gravelcykel

3-6 dagars leveranstid

59 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

WI.DE. (Winding Detours) är den senaste ramen från Open. Ramen ger plats för monsterdäck upp till 2.4 tum med 650b eller 46mm med 700c. Allt för att kunna svälja den tuffaste terräng och ta dina äventyr en nivå längre. Open WI.DE. har ett 15mm högre styrrör än U.P. och U.P.P.E.R. för att ge dig lite mer komfort de längre turerna. WI.DE. är endast kompatibel med singelklinga i fram för att kunna utnyttja däckbredden till max. Självklart behåller WI.DE.-ramen samma lätta och styva egenskaper som U.P.

När Open dök upp på marknaden så var det genom att lansera en av de absolut lättaste MTB-ramarna. Nu revolutionerar de cykelmarknaden med sina Gravel maskiner. Bakom märket står bland annat Gerard Vroomen som var med och startade Cervélo.

Vi på CykelCity har alltid haft en förkärlek för Open. Ett mindre cykelmärke som vill förbli små men med stora hjärtan. Andy och Gerard, männen bakom Open, har helt enkelt designat ramen som de själva vill cykla på och lyckats ruskigt bra. En klockren gravelram som används dagligen av 90% i vår personal.

Custom
Vi bygger cykeln helt efter dina behov och önskemål. Vill du ha 700c eller 650b? En eller två klingor? Elektroniska eller mekaniska växlar? Vilken utväxling passar just dig? Om du inte riktigt vet så kan vi rekommendera utifrån dina favoritrundor och dina mål. Vare sig det är Cykelvasan, KOM-hunt eller intervaller uppför Hammarbybacken som gäller. Vill du ta steget längre och göra din Open ännu mer unik så finns alla Openramar att välja som RTP (Ready to paint). Prata med oss, så hjälper vi dig hitta rätt Open-specifikation för just din drömcykel.

Q-faktor
Genom att sänka infästningspunkten för höger kedjestag så är det också möjligt att använda vevpartier med låg q-faktor, Vroomen har tänkt på allt. Både ram och gaffel är tillverkade i kolfiber och tekniken som kallas TRCinTRS innebär att Open har använt olika typer av carbon för att varje del av ramen ska vara optimalt byggd för den typ av belastning den ska utsättas för. Rätt fiber på rätt plats.

Komfort
Sadelstagen är konstruerade för att dämpa de värsta vibrationerna och samtidigt ha hög vridstyvhet i sidled. Alla vajrar är dragna inuti ramen, det blir inte bara snyggare utan det skyddar också vajern från smuts och eliminerar risken att fastna i buskar och annat jobbigt du cyklar förbi på ditt äventyr.

Genomgående axlar
ThruThread är Opens egenutvecklade genomgående bakaxel som har integrerat växelörat i designen och på så sätt lyckats bygga en genomgående 12 mm grov axel som totalt blir lättare än en snabbkoppling. Den U-formade Open-gaffeln med genomgående 12 millimeters kolfiberaxel är lätt, styv och konstruerad för att du ska kunna använda dig av flatmount bromsar utan adapter. Flatmount utan adaptrar är inte bara snyggare utan lättare.

Gravel
Ska du bygga en lyxig äventyrscykel eller vill ha en mångsidig cykel som klarar av det mesta är Opens gravel-cykelramar ett riktigt hett tips. Här kommer du så nära en optimal cykel som möjligt. Med 28 mm breda däck sitter du med i de flesta snabbgrupper på Vätternrundan och dagen där på kan du byta däck och köra lite stökig stig med ett härligt flow. Det som kallas för Gravel är egentligen bara otroligt användbara cyklar. Med den nya Open WI.DE. kan du vara bland de snabbaste på både Vättern och Cykelvasan samt korsa en kontinent däremellan. Ramen väger 1040 gram.

RTP
Med en Open U.P. RTP (Ready to paint) ram kan du själv välja utseendet på din cykel. Det är bara dina ideer som sätter begränsningarna för mönster och färg.


Denna specifikation är endast ett förslag, vi bygger cykeln efter ditt behov och önskemål.

Ram: OPEN WI.DE. (Winding Detours)
Framgaffel: Open U-turn kolfiber
Växelreglage: SRAM Force AXS
Vevparti: SRAM Force 1 AXS
Bakväxel: SRAM Force AXS
Framväxel: Ingen
Bromsar: SRAM Force AXS
Kassett: SRAM XG-1270 12d
Kedja: SRAM Force AXS
Hjul: Hope 20five
Däck: WTB Riddler 700x37mm
Styre: Deda Zero
Styrstam: Deda Zero
Sadel: Specialized Power Comp
Sadelstolpe: Deda Zero 100 alu
Styrlinda: Deda
Färg: Grå, Orange och Ready to paint (olackad)
Vikt: Ram 1040g (i storlek medium) Gaffel 390g
Storlekar: XS, S, M, L, XL


Cykeln på bilderna har inte denna spec!


Vi har byggt en Open WI.DE testcykel. För mer information om testkörning och uthyrning klicka här >> 

När du köper en Open hos oss ingår montering, Bikefit och livstids servicegaranti, (värdecheckar ingår ej).

För mer Information om Open WI.DE. på Opens hemsida klicka här

För extra inspiration, klicka på länken för att se vilka komponenter som andra valt att ha på sin Open Opens hemsida eller deras Instagram
Inte köpbar i vår webshop. Klicka här

Denna cykel eller produkt är inte köpbar online. Självklart kan du köpa en cykel av oss oavsett var i Sverige du bor, vi skickar över hela landet. Däremot säljer vi inte cyklar direkt i vår webbshop. Vi tycker att ett cykelköp är så pass viktigt att vi vill prata med dig och veta mer om dina önskemål och hur du har kommer att använda cykeln. Är storleken rätt osv? Vill du köpa en cykel av oss men inte bor i närheten av vår butik: ring eller maila oss så hjälper vi dig med att hitta rätt cykel!

Mer information

Mer information

Inte köpbar i vår webshop. Klicka här

Denna cykel eller produkt är inte köpbar online. Självklart kan du köpa en cykel av oss oavsett var i Sverige du bor, vi skickar över hela landet. Däremot säljer vi inte cyklar direkt i vår webbshop. Vi tycker att ett cykelköp är så pass viktigt att vi vill prata med dig och veta mer om dina önskemål och hur du har kommer att använda cykeln. Är storleken rätt osv? Vill du köpa en cykel av oss men inte bor i närheten av vår butik: ring eller maila oss så hjälper vi dig med att hitta rätt cykel!
Ingår vid cykelköp:
BIKEFIT
BIKEFIT

Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador. 
Läs mer >>

SERVICEGARANTI
LIVSTIDS SERVICEGARANTI

Garanterar att din cykel alltid är i toppskick. 
Läs mer >>

VÄRDECHECK
VÄRDECHECK

För varje 10 000kr du köper cykel för får du 500kr att köpa kläder eller skor för. 
Läs mer >>

AVBETALNING
AVBETALNING

Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>