08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Cervélo Aspero Force AXS Gravelcykel 2020 Burgundy/orange

68 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Áspero är Cervélos första gravelcykel men definitivt inte deras sista. Märket har gått all in och riktar framförallt modellen mot gravelrace eller gravelcyklister som har lite mer fart i sinnet. Med Áspero är detaljerna genomtänkta och anpassade för snabbhet och styvhet. Den lätta aerodynamiska ramen i kolfiber är inspirerad av Cervélos racerhojar för en styv, effektiv och rapp cykelkaraktär.

Aerodynamiska fördelar på en gravelcykel kanske inte är det första man tänker på. Men det har blivit testat i realistiska förhållanden i hastigheter man rimligen kör i (32 km/h) och kommit fram till att det även där gör stor skillnad. Man kör ju trots allt inte bara uppför eller på vägar med tufft underlag. Det kan bli en hel del hårt packat grus på öppna fält också. Dessutom utsätts man rätt ofta för mot- eller sidvind och även där hjälper aerodynamiken till.

Áspero har utrymme för upp till 42mm däck på 700c samt 49mm på 650b så du alltid kan hitta rätt hjul och däck för de vägar och platser du vill upptäcka, använd cykeln som en vanlig landsvägsracer eller supersnabb aerogravelhoj.

TrailMixer är en funktion som låter cyklisten justera gaffelvinkeln för att behålla samma körkänsla trots ändring av hjulstorlek och däckvolym.

Ramen är utrustad med fäste för ramväska på överröret för energi nära till hands, samt dubbla monteringsmöjligheter av flaskhållare på underröret. Välj mellan en mer aerodynamisk lägre placering om du kör singelflaska eller en högre traditionell montering som ger plats för två flaskor för de lite längre turerna.

Sram har länge varit världsledande vad gäller 1x grupper. Denna modell är utrustad med Sram Force eTap AXS som ger dig snabb och exakt växling med endast ett knapptryck. De hydrauliska skivbromsarna tar i alla väder och medför en grym och pålitlig känsla. Vare sig din grej är längre grusäventyr eller smasha Strava-KOM med vännerna presterar Áspero på högsta nivå. En stillren och supersnabb raket som svarar direkt i alla lägen.


Ram: Cervélo All-Carbon
Framgaffel: Tapered Áspero Fork
Växelreglage: SRAM Force eTap AXS HRD 12 spd
Vevparti: SRAM Force DUB 36t
Bakväxel: SRAM Force eTap AXS 12 spd
Framväxel: -
Bromsar: Sram Force HRD
Kassett: SRAM Force XG-1270, 10-33
Kedja: SRAM Force 12 spd
Hjul: DT Swiss GRC 1650 Disc
Däck: Donnelly XPlor MSO 700x40 Tubeless
Styre: Easton EC70 AX
Styrstam: Easton EA90
Sadel: Prologo Dimension NDR T4.0
Sadelstolpe: Easton EC70
Tillbehör: Easton Computer MountBeräknas finnas i butik till våren 2020


Inte köpbar i vår webshop. Klicka här

Denna cykel eller produkt är inte köpbar online. Självklart kan du köpa en cykel av oss oavsett var i Sverige du bor, vi skickar över hela landet. Däremot säljer vi inte cyklar direkt i vår webbshop. Vi tycker att ett cykelköp är så pass viktigt att vi vill prata med dig och veta mer om dina önskemål och hur du har kommer att använda cykeln. Är storleken rätt osv? Vill du köpa en cykel av oss men inte bor i närheten av vår butik: ring eller maila oss så hjälper vi dig med att hitta rätt cykel!
Ingår vid cykelköp:
BIKEFIT
BIKEFIT

Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador. 
Läs mer >>

SERVICEGARANTI
LIVSTIDS SERVICEGARANTI

Garanterar att din cykel alltid är i toppskick. 
Läs mer >>

VÄRDECHECK
VÄRDECHECK

För varje 10 000kr du köper cykel för får du 500kr att köpa kläder eller skor för. 
Läs mer >>

AVBETALNING
AVBETALNING

Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>