08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Cannondale Topstone Carbon 105 Gravelcykel 2020 Sand

28 799 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Sedan gravel slog till ordentligt har inte bara däckbredden ökat. Underlagen på äventyren har avancerats och mer krävs av cykeln för att kunna tänja på gränser och utforska mer. Cannondale har utvecklat upp till 30mm dämpning i ramen, sadelröret tillsammans med sadelstolpen och bakgaffeln flexar. En teknik för att öka komfort men också för att förbättra bakhjulets följsamhet och bibehålla grep med marken. Systemet absorberar små vibrationer och sväljer stora ojämnheter. Med Topstone Carbon har det blivit lättare att cykla snabbare.

Den noga konstruerade ramen har ett relativt brett underrör vilket gör cykeln styv och rapp trots dämpsystemet. Därför presterar Topstone inte bara perfekt på grusvägarna, den fungerar faktiskt väldigt bra som landsvägshoj också.

Topstone är en otroligt mångsidig cykel och kan anpassas till det mesta. Fäst heltäckande skärmar för de blötaste av dagar, montera tre flaskhållare, en pakethållare fram och till och med en dropper post om ditt äventyr så kräver det. Med Topstone Carbon är möjligheterna många och enligt Cannondale finns utrymme för 40mm breda däck på 700c eller 48mm på 650b. Med vi har lyckats få in bredare däck än det.

Shimano 105-grupp med broms- och växelkomponenter ger bromsverkan som nyper oavsett förhållanden och växlingar som är rappa och distinkta. Med egenskaper som design och känsla hämtade från toppgrupperna Ultegra och Dura Ace gör Shimano 105 till en mycket prisvärd grupp. Utrustad med grymma hjul och 37mm däck från WTB gör Topstone redo från start.


Ram: All-New, BallisTec Carbon, Kingpin suspension system, Proportional Response size-specific construction, Directline internal cable routing, BB30-83 Ai, 142x12 Speed Release thru-axle, flat-mount disc, removable fender bridge, multiple gear/bottle mounts, dropper post compatible
Framgaffel: All-New, BallisTec Carbon, 55mm OutFront offset, SAVE, integrated crown race, Directline internal routing, 12x100mm Speed Release thru-axle, flat mount disc, gear/rack/fender mounts
Växelreglage: Shimano 105 hydro disc, 2x11
Bromsar: Shimano 105 hydro disc, 160/160mm RT30 rotors
Framväxel: Shimano 105, braze-on
Bakväxel: Shimano 105 GS
Kassett: Shimano 105, 11-34, 11-speed
Kedja: KMC X11, 11-speed
Vevparti: Cannondale 1, BB30a, FSA rings, 46/30
Hjul: WTB ST i23 TCS, 28h, tubeless ready
Däck: WTB Riddler TCS Light, 700 x 37c, tubeless ready
Sadel: Fabric Scoop Shallow Sport, steel rails
Styrstam: Cannondale 3, 6061 alloy, 31.8, 7 deg.
Styre: Cannondale 3, butted 6061 alloy, 16 deg flare drop
Sadelstolpe: Cannondale 3, 6061 alloy, 27.2 x 350mmHerr eller damcykel? Vad är skillnaden?
Cannondale har samma geometri på dam- respektive herrcyklar. Skillnaden är oftast att på en dammodell sitter det en lite bredare sadel och att de kan finnas i mindre ramstorlekar (t.ex 44cm).

Damer och herrar, långa som korta, breda som smala. Vi ser alla olika ut och med facit i hand kan kroppsbyggnaden skilja minst lika mycket inom de olika könsrollerna som mellan dem. Det är din unika kroppskonstruktion som bestämmer vilken storlek som passar just dig, inte beroende på om du är man eller kvinna. Kvinnor har i regel bredare bäckenben och kan behöva en bredare sadel...that's it.

Vi ser till att du får rätt modell och storlek på din cykel och att den blir rätt anpassad för just dig. Vi anser att det är viktigt med Bikefit, därför ingår det vid köp av cykel från oss och det är mindre viktigt om du väljer en dam- eller unisexmodell.


Inte köpbar i vår webshop. Klicka här

Denna cykel eller produkt är inte köpbar online. Självklart kan du köpa en cykel av oss oavsett var i Sverige du bor, vi skickar över hela landet. Däremot säljer vi inte cyklar direkt i vår webbshop. Vi tycker att ett cykelköp är så pass viktigt att vi vill prata med dig och veta mer om dina önskemål och hur du har kommer att använda cykeln. Är storleken rätt osv? Vill du köpa en cykel av oss men inte bor i närheten av vår butik: ring eller maila oss så hjälper vi dig med att hitta rätt cykel!
Ingår vid cykelköp:
BIKEFIT
BIKEFIT

Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador. 
Läs mer >>

SERVICEGARANTI
LIVSTIDS SERVICEGARANTI

Garanterar att din cykel alltid är i toppskick. 
Läs mer >>

VÄRDECHECK
VÄRDECHECK

För varje 10 000kr du köper cykel för får du 500kr att köpa kläder eller skor för. 
Läs mer >>

AVBETALNING
AVBETALNING

Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>