08-643 73 55      INFO@CYKELCITY.SE  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

BMC URS LT Two Eagle AXS Gravelcykel 2022

Ordinarie pris 63 499 kr

Special Price 49 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

BMC URS LT (Long Travel) är en unik fulldämpad gravelcykel som klarar av all typ av terräng på dina gravelturer. Samma ram som vanliga URS men nu med en smart och snygg dämpad framgaffel.

MTT-Framgaffeln (Micro Travel Technology) levererar 20 mm dämpning som är optimerad för gravel. En blandning med hydraulik och fjädrar i olika hårdheter gör att dämparen går att finjustera mycket exakt efter vikt och körstil. Självklart går det smidigt att låsa gaffeln helt på styrstammen.

Den bekväma D-formade sadelstolpen och de 40mm breda däcken tillsammans med MTT-sadelstagen (Micro Travel Technology) resulterar i att URS bakdel är extremt bekväm och följsam. Med MTT ersätts en del av bakstagen med en dämparteknik som ger 10mm dämpning. En teknik för att öka bakhjulets följsamhet och bibehålla grep med marken. Så du kan fokusera på att cykla och överlåta mer åt cykeln.

Med ett längre överrör, en kortare styrstam och en flack gaffelvinkeln sätter URS geometri dig i en aggressiv position med full kontroll och med styrning som svarar snabbt.

SRAM Rival/Eagle AXS förser URS LT TWO med trådlösa växlingar i högsta klass. Kolfiberhjul av BMCs in-house märke CRD, lätta och starka som ger en grym åkkvalité (Ej på alla bilder ovan)!

Ramen är utrustad med fästen för skärmar och pakethållare, tre flaskor samt fäste för ramväska på överröret. För cyklisten som vill ta steget längre så fungerar URS LT med däck upp till 45mm och dropper post. Vad än ditt äventyr kräver av din URS så är möjligheterna många.


Ram: URS Premium Carbon, TCC Gravel, Micro Travel Technology, PF86 bottom bracket, Flat Mount, 12x142mm thru-axle
Framgaffel: Micro Travel Technology Suspension Fork, Premium Carbon blades, 20mm travel, Hydraulic Damper, Fender Mounts,Flat Mount, 12x100mm thru-axle
Växelreglage: SRAM Rival eTAP AXS 12d
Bromsar: SRAM Rival eTAP AXS, Centerline Rotors (180/160)
Bakväxel: SRAM GX Eagle AXS
Kassett: SRAM XG 1275 Eagle 10-52T 12d
Kedja: SRAM Rival 12d
Vevparti: SRAM Rival 1 38T
Hjul: CRD-400 Carbon, Tubeless Ready, 40mm
Däck: WTB Raddler 40mm
Sadel: WTB SL8 Cromoly Medium
Styrstam: BMC MSM02
Styre: Easton EA70 AX
Sadelstolpe: URS 01 Premium D-Shape Carbon, 0mm offset


Herr eller damcykel? Vad är skillnaden?
BMC har inga dam- och herrspecifika modeller utan erbjuder ett brett sortiment av ramar i unisex-geometri.

Damer och herrar, långa som korta, breda som smala. Vi ser alla olika ut och med facit i hand kan kroppsbyggnaden skilja minst lika mycket inom de olika könsrollerna som mellan dem. Det är din unika kroppskonstruktion som bestämmer vilken storlek som passar just dig, inte beroende på om du är kvinna eller man. Kvinnor har i regel bredare bäckenben och kan behöva en bredare sadel...that's it.

Vi ser till att du får rätt modell och storlek på din cykel och att den blir rätt anpassad för just dig. Vi anser att det är viktigt med Bikefit, därför ingår det vid köp av cykel från oss och det är mindre viktigt om du väljer en dam- eller unisexmodell.

 INGÅR VID CYKELKÖP:
BIKEFITBIKEFIT
Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador.
Läs mer >>
SERVICEGARANTILIVSTIDS SERVICEGARANTI
Garanterar att din cykel alltid är i toppskick.
Läs mer >>
AVBETALNINGAVBETALNING
Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>
 *Detta erbjudande går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter.
Värdecheck ingår ej vid köp av cykel till rea-, kampanj- eller specialpris.