✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Cyclocross

Från sitt ursprung i den mytomspunna leran i Belgien har cykelcrossen tagit sig till Sverige. Dessa cyklar klarar betydligt tuffare tag än en landsvägscykel och med möjligheten till större däck ökar komforten avsevärt. På sommaren innebär detta en cykel som inte bara kan ta dig snabbt och skönt till och från jobbet, men också en cykel som erbjuder en förlängning landsvägarnas äventyr. För där asfalten slutar, börjar nya äventyr på grusvägar och stigar.

Cykelcrossen har en mer upprätt och komfortabel sittställning, är något kortare i ramen som ger dig extra kontroll och har ett upphöjt vevparti som gör att du faktiskt kan ta dig fram och över hinder. Under vinterhalvåret erbjuder cykelcrossen fästen för stänkskärmar, utrymme för dubbdäck och allt detta i ett lätt och effektivt paket som gör isiga och slaskiga turer från jobbet både säkra och snabba.

Cykelcross är också en otroligt rolig tränings- och tävlingsform och om du är en hejdlös fanatiker av dessa leriga och svängande banor så har vi självklart något som passar för dig. Att ge sig in i djungeln av cyklar kan kännas skrämmande. Men hos oss är du i trygga händer och vi hjälper dig med allt från tillbehör till position på cykeln. Förutom en livstids servicegaranti ingår en Bike-Fit som ingår på alla cyklar vi säljer. Vi ser till att din nya cykel ska passa just dig.

Kom in till oss så hjälper vi dig!

4 objekt

per sida

 • Cannondale CAADX 105 Cyclocross 2017

  Till 2017 säsongen har har Cannondale designat en helt ny ram till Caadx och man har tagit egen...
  14 899 kr
 • Cannondale CAADX Ultegra Disc Cyclocross 2018

  Cannondale är en tillverkare som sedan första dagen varit marknadsledande på avancerade alumini...
  19 699 kr
 • Cannondale CAADX 105 Cyclocross 2018

  Cannondale är en tillverkare som sedan första dagen varit marknadsledande på avancerade alumini...
  14 999 kr
 • Cannondale CAADX 105 SE Cyclocross 2018

  SE är Cannondales mest mångsidiga cykelserie, i grunden en cykelcross men utrustad med bredare ...
  16 499 kr

4 objekt

per sida