Laddar...
Varumärke: OPEN

Open WI.DE. SRAM Force XPLR AXS Gravelcykel

EAN -
Art Nr -
Stock status
Kontakta oss för leveranstid
61 268,00 kr

Inte köpbar i vår webshop

Denna produkt är inte köpbar online. Vissa produkter säljer vi endast i vår fysiska butik på Folkungagatan 126. Om du har några frågor, hör av dig till oss så hjälper vi dig.
Open WI.DE. (WInding DEtours) med gravelspecifika SRAM Force XPLR AXS och högpresterande hjulpar från Hope. Open WI.DE., ett vinnande koncept genom en genialisk ram på lätta 1040g av förträfflig karaktär. Ett drömbygge som står för grusutmaningar, skogsäventyr och allt därtill. Detta custom-förslag är fingerplockat och skräddarsytt av oss på CykelCity i sällskap med bland annat högpresterande styre, styrstam och sadelstolpe. Självfallet väljer du helt och hållet vilka komponenter som passar just dig och slår följe med just ditt custombygge.

CUSTOMBYGGD CYKEL OCH RTP
Detta är ett förslag på ett klockrent ihop-plock som självfallet kan justeras i en riktning som speglar dig. Vi på CykelCity har lång erfarenhet av custombyggen och tar till oerhörd noggrannhet vid val av ramstorlek och måttanpassade komponenter. Vilka egenskaper värdesätter du dina hjul? Föredrar du elektroniska eller mekaniska växlar? SRAM eller Shimano? Vilken utväxling optimerar din cykling och förverkligar nya äventyr? Är du osäker så kan vi rekommendera utifrån dina favoritrundor och dina mål. Vare sig det är Cykelvasan, KOM-hunt eller intervaller uppför Hammarbybacken som gäller. Vill du ha en annan lack än ramarna i vårt sortiment? Open-ramar kommer i ett gäng fina färger men även i RTP (Ready-to-paint) för dig som vill ta steget längre. Vi erbjuder customlackering där fantasin kan flöda och där endast dina idéer sätter begränsningar. läs mer här >>

OPEN WI.DE.
Är du ute efter en lyxig äventyrsraket eller vill du ha en riktigt mångsidig cykel som klarar av det allra mesta? Då är Open WI.DE ett riktigt bra val. Med 28mm breda däck sitter du med i de flesta snabbgrupper på Vätternrundan och dagen därpå byter du däck och kör stökig stig med ett härligt flow. Gravelsegmentet står i grunden för otroligt mångsidiga cyklar som täcker ett brett sortiment. Exempelvis, byt däck och upptäck helt nya egenskaper. Med Open WI.DE. kan du vara bland de snabbaste på både Vättern och Cykelvasan samt korsa en kontinent däremellan.

Open WI.DE. ger plats för monsterdäck upp till 2.4 tum med 650b alternativt 46mm med 700c. Allt för att kunna svälja den tuffaste terrängen och ta dina äventyr en nivå längre. Open WI.DE. har ett 15mm högre styrrör än U.P. och U.P.P.E.R. för att ge dig mer komfort på de längre turerna. WI.DE. är endast kompatibel med singelklinga i fram för att kunna utnyttja däckbredden till max. Självklart behåller WI.DE.-ramen samma lätta och styva egenskaper som U.P.

Den U-formade Open-gaffeln är lätt, styv och konstruerad för att användas med flatmount-bromsar utan adapter. En genialisk detalj som inte bara gör cykeln lättare men också snyggare vilket självklart spelar roll. Ramens smala sadelstag är noga konstruerade för att dämpa vibrationer och samtidigt leverera hög vridstyvhet i sidled. Tillsammans med rätt däcksbredd och däckstryck anpassat för diverse underlag står Open för en cykelupplevelse i en klass försig. Därför har vi försett en Demo-flotta med Open i vår butik så du kan förstå vad vi pratar om. Varför inte låna en och testa på ditt favoritsegment i skogen? läs mer här >> 

KOMPONENTER
Här har vi en spännande kategori som inte kan gå fel. Både Shimano och SRAM har tagit världen med storm det senaste årtiondet och levererat legendariska grupper. SRAM står för trådlösa och krispigt kvicka växlingar, genialisk utväxling, smidiga lösningar med utbytbara batterier smidigt medhavande extra i fickan. Shimano bjuder på en blixtsnabb elektronisk grupp med en otrolig ergonomi, teknologi och grym batteritid. Brinner du för en mekanisk grupp så finns klockrena alternativ även där. För stökigare underlag svarar Shimano med GRX och SRAM med XPLR för gravelcyklisten med höga krav i tuff varierande terräng. Satellitreglage, integrerad styr- och styrstamskombo, 3D-våfflad sadel? You name it, we fix it.

OM OPEN
När Open dök upp på marknaden så var det genom att lansera en av de absolut lättaste MTB-ramarna. Nu revolutionerar de cykelmarknaden med sina gravelmaskiner. Bakom märket står bland annat Gerard Vroomen som var med och startade Cervélo. Vi på CykelCity har alltid haft en förkärlek för Open. Ett mindre cykelmärke som vill förbli små men med stora hjärtan. Andy och Gerard, männen bakom Open, har helt enkelt designat ramen som de själva vill cykla på och lyckats ruskigt bra. En klockren gravelram som används dagligen av 90% i vår personal.

HÖR AV DIG TILL OSS
Vi hjälper dig hitta rätt specifikation och pris för just din drömcykel. För en offert eller andra frågor kom in till butiken, slå en signal på 08-6437355 eller mejla oss på info@cykelcity.se


Denna specifikation är endast ett förslag, vi bygger cykeln efter ditt behov och önskemål.

Ram: OPEN WI.DE. (WInding DEtours)
Framgaffel: Open U-turn kolfiber
Växelreglage: SRAM Force AXS
Vevparti: SRAM Force 1 AXS
Bakväxel: SRAM Force XPLR AXS
Framväxel: Ingen
Bromsar: SRAM Force AXS
Kassett: SRAM XPLR XG-1271 12d
Kedja: SRAM Force AXS
Hjul: Hope 20five 700c eller Hope Fortus 650b
Däck: WTB 700c eller 650b
Styre: Deda Zero
Styrstam: Deda Zero
Sadel: Specialized Power Comp
Sadelstolpe: Deda Zero 100 alu
Styrlinda: Deda
Färg: Grå, orange, brun, turquoise och RTP (olackad)
Vikt: Ram 1040g (i storlek medium) Gaffel 390g
Storlekar: XS, S, M, L, XL

Cykeln på bilderna har inte denna spec!


Vi har byggt en Open WI.DE testcykel. För mer information om testkörning och uthyrning klicka här >> 

För mer Information om Open WI.DE. på Opens hemsida klicka här

För extra inspiration, klicka på länken för att se vilka komponenter som andra valt att ha på sin Open Opens hemsida eller deras Instagram INGÅR VID CYKELKÖP:
BIKEFIT BIKEFIT
Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador.
Läs mer >>
SERVICEGARANTI LIVSTIDS SERVICEGARANTI
Garanterar att din cykel alltid är i toppskick.
Läs mer >>
AVBETALNING AVBETALNING
Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>
FÖRMÅNSCYKEL FÖRMÅNSCYKEL
Du betalar cykeln genom avdrag på lönen under 36 månader.
Läs mer >>
 *Värdecheck ingår ej vid köp av custombyggda cyklar.