NULL

Laddar...

Följ med CykelCity på cykelresa till Gran Canaria januari 2018

Team CykelCity reste under många år till Gran Canaria på träningsläger. Nu åker vi igen men istället för teamet så är det hela butiken som ska vinterträna på Kanarieöarna. Och vi vill att du följer med!

Cycling Adventure

Cycling Adventure och Jorden Resor AB som under många år arrangerat cykelresor till bl a Provence har satt ihop en riktig toppenresa åt oss. Allt är ordnat åt dig, vi bor i ett stort vackert hus, två kockar lagar maten åt oss, mekaniker tar hand om cyklarna på kvällen och vi kör guidade turer med olika upplägg varje dag. Ön är stor nog för härliga äventyr och nya upplevelser varje dag. Det kommer att finnas grupper både för dig som vill träna hårt och för dig som vill köra mer sociala turer. Det här blir en vecka där ingenting saknas!

Onsdagen den 10/1 anländer vi till ön och tyvärr flyger vi hem en vecka senare den 17/1.

Democyklar och give aways

Vi tar med democyklar som du får testa långa eller korta rundor och "goodiebags" med lite trevliga gåvor från några av våra leverantörer.

All inclusive

Resan kostar 11 900kr och då ingår boende, frukost lunch och middag, transfer till och från flygplatsen samt självklart alla guidade turer. Detta är ett rabatterat introduktionspris! Flyg bokas till bra priser genom Jorden Resor AB.

Ta chansen att få byta ut januarimörkret mot en vecka med CykelCity och din cykel på Gran Canaria.

Boka

Så skynda att boka, antalet platser är begränsat! Kontakta Carl-Johan Paulin på 070-756 36 06 eller mail c-j@cyclingadventure.se för bokning eller frågor.

Varför CykelCity Stockholm?

Med över 25 års erfarenhet i branschen så är vi den mest kompletta butiken för dig som vill köpa racercykel, mountainbike, cykelcross eller triathloncykel. All personal i vår butik är cyklister och brinner för cyklingen och tillsammans med våra olika specialområden så ligger vi i absolut framkant gällande kompetens, kunskap och servicenivå.Se snygga cykeltröjor här >>