✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Cervélo S3 Ultegra Racercykel 2018

34 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Cervélo har i snart två decennier varit det märke som är ledande inom aerodynamik på racercyklar. De sätter standarden för vad en aeroracer ska vara. Konkurrenterna kan bara drömma om cyklar med samma prestanda - gällande aerodynamik, styvhet, vikt, känsla och komfort - som S3:an levererar. Att en ram är snabb i en vindtunnel är en sak men det är ändå ute på vägen som det räknas och det är här Cervélo levererar till fullo.

Cervélo S3 är en ram som har flera strängar på sin lyra. Den är aerodynamisk, styv, lätt och har mycket bra komfort. Detta har skapats genom att Cervélos ingenjörer arbetat fram en fronttriangel som är aerodynamisk och har rätt form på rören med rätt kolfiberupplägg för att leverera extrem styvhet. Den genomarbetade framtriangeln kombineras med en baktriangel som ärvt den främre triangelns goda egenskaper: följsam, komfortabel, rapp och styv. Detta är en aeroram som är allround med spetskvaliteter i alla kompetensområden.

Parar man ihop S3-ramen med fina Shimano Ultegra R8000 växelkomponenter, Mavic Cosmic Elite hjul och FSA komponenter får man en racercykel som kanske är den mest allsidiga på marknaden. Cervélo S3 Ultegra levererar i alla lägen. Motionslopp som Vätterrundan, håriga utförskörningar i alperna, utmanande stigningar på Mallis eller en fika runda i Roslagen.

Ram: Cervélo full kolfiber
Framgaffel: Cervélo All-Carbon, S3 gaffel
Växelreglage: Shimano Ultegra R8000
Bromsar: Shimano Ultegra R8000
Framväxel: Shimano Ultegra R8000
Bakväxel: Shimano Ultegra R8000
Kassett: Shimano Ultegra R8000, 11-28
Kedja: Shimano HG701, 11 del
Vevparti: Shimano Ultegra R8000 52/36
Hjul: Mavic Cosmic Elite
Däck: Mavic Yksion Elite 25mm
Sadel: Fizik Antares R7
Styrstam: Cervélo Ultralight alu
Styre: FSA Energy Compact
Sadelstolpe: Cervélo Carbon, Aero SP17

Vill du köpa cykel från vår webshop? Klicka här

Självklart kan du köpa en cykel av oss oavsett var i Sverige du bor, vi skickar över hela landet. Däremot säljer vi inte cyklar direkt i vår webbshop. Vi tycker att ett cykelköp är så pass viktigt att vi vill prata med dej och veta mer om dina önskemål och hur du har kommer att använda cyklen. Är storleken rätt? Passar komponenterna dej? Vill du köpa en cykel av oss men inte bor i närheten av en av våra butiker: ring eller maila oss så hjälper vi dej med att hitta rätt cykel!
Ingår vid cykelköp:
BIKEFIT
BIKEFIT

Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador. 
Läs mer >>

SERVICEGARANTI
LIVSTIDS SERVICEGARANTI

Garanterar att din cykel alltid är i toppskick. 
Läs mer >>

VÄRDECHECK
VÄRDECHECK

För varje 10 000kr du köper cykel för får du 500kr att köpa kläder eller skor för. 
Läs mer >>

AVBETALNING
AVBETALNING

Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>